×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-11-28
Pašvaldības policijas darbam noteiktas turpmākās prioritātes

Siguldas novada pašvaldība rudenī aicināja novada iedzīvotājus izteikt viedokli par Siguldas novada Pašvaldības policijas darbu. Apkopojot vairāk nekā 100 iedzīvotāju ieteikumus, ir noteiktas Pašvaldības policijas turpmākās prioritātes – sabiedriskās kārtības nodrošināšana, informēšana un intensīvākas patruļas.

Viens no Siguldas novada Pašvaldības policijas pamatuzdevumiem ir saistošo noteikumu ievērošanas kontrole novada administratīvajā teritorijā – sabiedriskās kārtības nodrošināšana, patruļas novada teritorijā, novada teritoriju uzturēšanas kontrole, dzīvnieku labturības prasību ievērošana, tostarp klaiņojošu dzīvnieku kontrole sadarbībā ar dzīvnieku patversmēm, māju numerācijas plāksnīšu atbilstības pārbaude, atkritumu apsaimniekošanas līgumu pārbaude, kā arī citi uzdevumi.

Pašvaldības policija, ņemot vērā iedzīvotāju ierosinājumus, nākotnē vēl vairāk pievērsīs uzmanību gan patrulēšanas biežumam, gan patrulēšanas maršrutiem novada administratīvajā teritorijā. Nākamajā vasarā tiks atjaunota arī Pašvaldības policijas velopatruļa. Lielāka uzmanība tiks pievērsta arī komunikācijas jautājumiem – gan sabiedrības informēšanas aktivitātēm, gan Pašvaldības policijas darbinieku un sabiedrības savstarpējai komunikācijai, paredzēti vairāki preventīvie pasākumi, tostarp novada skolēniem. Tāpat tiks turpināta saistošo noteikumu ievērošanas kontrole un regulāra novada apsekošana, lai sekmētu privātīpašniekiem piederošo teritoriju sakoptību.

Pašvaldības policijas darba uzlabošanai, novembrī izsludināts atkārtots konkurss uz Siguldas novada Pašvaldības policijas priekšnieka vakanci, kas pretendentu trūkuma dēļ ilgstoši nav aizpildīta.

Aptaujas laikā saņemti arī pozitīvi vērtējumi par Pašvaldības policijas darbinieku atsaucību un ieinteresētību dažādās situācijās, kad iedzīvotājiem bijusi nepieciešama palīdzība un atbalsts.

Siguldas novada Pašvaldības policija pateicas iedzīvotājiem, kuri aizpildīja aptauju, un aicina arī turpmāk ziņot par sabiedriskās kārtības pārkāpumiem pa diennakts tālruni 26160288.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi