×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-11-29
„ShowelRace” posmā triumfē Ance Jankava un Artūrs Zuļģis

Aizvadītajā nedēļas nogalē Bobsleja un kamaniņu trasē „Sigulda” oficiāli tika aizsākta jauna lāpstu šļūkšanas sacensību „ShowelRace” tradīcija – „Superstage” (sacensības no bobsleja trases pašas augšas). Pirmajā, „Blackout” posmā skaidri varēja noteikt, kam nepateicīgie laikapstākļi nāk par labu, bet kuram nopietni traucē. Tāpēc gandrīz visās disciplīnās pjedestāls bija nedaudz citādāks, nekā ierasts.

Sievietēm uzvaras garšu atguvusi Ance Jankava, kura veica jaunu ierakstu vēstures grāmatās, uzvarot pirmajā „SuperStage” sezonas posmā. Negaidīti vāju sniegumu uzrādīja Gunita Turauska, kura tika uzskatīta par vienu no galvenajām favorītēm. Gunitas neveiksmes lieliski izmantoja Kintija Horelika, kura pēc pirmā brauciena pat spēja pakutināt nervus arī Ancei Jankavai. Otrajā braucienā gan Jankava bija stipri pārāka, tāpēc Kintijai godam nopelnīta sudraba medaļa. Goda pjedestālu noslēdza Ance Bērziņa.

Dāmu Top 3:
1. Ance Jankava
2. Kintija Horelika
3. Ance Bērziņa

Vīru konkurencē galvenā cīņa norisinājās starp Andri Stikānu un Artūru Zuļģi. Šie abi vīri vislabāk no visiem spēja izmantot laikapstākļu sniegtās priekšrocības savā labā. Pirmajā braucienā tas labāk padēvās Stikānam, kurš spēja noturēt nelielu pārsvaru pār Zuļģi. Zuļģis neapjuka un ar to pašu atbildēja Stikānam otrajā braucienā, atvinnējot Stikāna pārsvaru un par nieka septiņām sekundes simtdaļām izvelkot uzvaru summā. Trešā vieta Jānim Indriksonam.

Vīru Top 3:
1. Artūrs Zuļģis
2. Andris Stikāns
3. Jānis Indriksons

Divnieku sacensības bija vienīgās, kur pjedestāls nemainīgs. Stikāns ar Indriksonu joprojām cīnās ar Turauskiem. Šoreiz Turauski divu braucienu summā gan izcīnīja uzvaru, bet uzvara gandrīz tika zaudēta, jo Stikāns ar Indriksonu veica pārliecinoši ātrāko otro braucienu. Trešie, kā jau ierasts, Horeliki.

Nākamais „ShowelRace” posms norisināsies sestdien, 3.decembrī, no dāmu starta.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi