×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-11-29
Novadnieku ģimenes aicina piedalīties Rūķu mākslas darbnīcās

Sestdien, 3.decembrī, no plkst.11.00 Mākslu skola „Baltais Flīģelis” aicina apmeklēt par jauku tradīciju kļuvušās Rūķu mākslas darbnīcas.

No plkst.11.00 līdz 14.00 notiks ikgadējās Rūķu mākslas darbnīcas lieliem un maziem. Pasākuma dalībnieki aicināti izvēlēties sev tīkamo nodarbi vai apmeklēt tās visas – darbosies deju, mūzikas un dāvanu darbnīcas. Katram būs iespēja veidot un cept savas piparkūkas, kā arī paņemt tās līdzi dāvanai vai arī notiesāt uz vietas. Par čaklu līdzdarbošanos aktivitātēs dalībnieki saņems Rūķu sertifikātu.

Plkst.12.00 un 13.00 vestibilā notiks Rūķu koncerti, kuros uzstāsies topošie mūziķi. Būs redzami un dzirdami visdažādākie mūzikas instrumenti, skanēs daudzveidīga programma katra klausītāja gaumei.

Plkst.14.00 būs skatāma Teātra studijas izrāde – Ingeborgas Krustkalnes Sniegpārsliņa”. Režisore Ārija Liepiņa-Stūrniece par izrādi saka: Ziemassvētku vakars allaž nes kādu brīnumu. Tā notiek arī tagad, jo viena Sniegpārsliņa vairs nav ar mieru dzīvot ļaunā Viesuļa varā un ir pat gatava pie svētku eglītes dejot, riskējot ar savu dzīvību. Par šo drosmi viņa no Meža valdnieces saņem brīnumainu dāvanu”.

Dalība darbnīcās un ieeja pasākumos – bez maksas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi