×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-11-30
Siguldas basketbolisti izcīna zelta medaļas

Siguldas Sporta skolas U-16 puišu basketbola komanda no 25.līdz 27.novembrim piedalījās Latvijas–Lietuvas–Igaunijas–Somijas jaunatnes basketbola līgas pirmajā posmā, kas notika Jelgavā. Trīs dienu laikā siguldieši aizvadīja četras spēles. Visās tika izcīnīta uzvara, kas nodrošināja mūsējiem pirmo vietu šajā posmā.

Piektdien Sigulda ar rezultātu 94:73 pārspēja Rīga/Pārdaugavu, sestdien ar rezultātu 65:55 tika uzvarēta Jelgava, bet ar rezultātu 103:76 Akmene (Lietuva). Svētdien izšķirošā spēle ar BC Tarvas/Rakveres SK (Igaunija), kura arī bija uzvarējusi iepriekšējās spēles. Sīvā, nervozā cīņā, kurā neizpalika arī asumi, kas beidzās ar Siguldas komandas spēlētāja Ričarda Fedečko noraidīšanu līdz spēles beigām (viņš aizstāvēja savu komandas biedru), siguldieši uzvarēja ar rezultātu 78:67. Siguldas komandas kapteinis Roberts Bērze šajā spēlē guva 38 punktus. Arī pārējās turnīra spēlēs Roberts bija rezultatīvs, turnīrā vidēji spēlē gūstot 27,25 punktus. Tāpat rezultatīvs bija Ričards Fedečko, vidēji trijās spēlēs gūstot 23,67 punktus (pēdējo spēli neskaitot). Vēl Siguldas komandā spēlēja Daniels Iļjins, Toms Aizupietis, Ernests Artūrs Bērze, Raivo Zvaigzne, Kristers Puķītis, Rūdolfs Malcenieks, Kristaps Feldmanis.

Siguldas Sporta skolas U–16 puišu komandas sezona turpināsies 5.decembrī, kad VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgas ietvaros jāspēlē ar Saldus komandu, spēle notiks Siguldas Sporta skolas zālē plkst.17.00.

Informāciju sagatavoja:
Ilze Ratniece


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi