×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-12-06
Apstiprināti Eiropas Gastronomijas reģiona oficiālie suvenīri

Nodibinājuma „Rīgas Tūrisma Attīstības birojs” (zīmols „Live Riga”), Siguldas, Cēsu un Valmieras pašvaldību, kā arī Gaujas Nacionālā parka tūrisma klastera rīkotā konkursa „Rīgas–Gaujas reģiona – 2017.gada Eiropas Gastronomijas reģiona oficiālais suvenīrs” rezultātā pasludināti trīs oficiālie suvenīri.

Izvērtējot konkursam iesniegtos darbus atbilstoši reģiona nodefinētajai tēmai „Ar dabu šķīvī”, žūrija pieņēma lēmumu par trim oficiālajiem suvenīriem: bērzu sulu sīrupu, augu tējām un rabarberu, cidoniju sukādēm.

Bērzu sulas sīrupu piegādās SIA „Kainaži”, augu tējas – Z/S „Doktus”, savukārt rabarberu un cidoniju sukādes – SIA „Rāmkalni Nordeco”.

“Izvērtējot piecus iesniegtos piedāvājumus, galvenokārt vadījāmies, lai produkts atbilstu konceptam, taču būtiski bija arī citi kritēriji – iesniegtais dizains, inovācija, produktu izcelsme, ekonomiskais pienesums reģionam un citi faktori. Tā kā nolikumā jau bija paredzēts, ka uzvarētāji var būt vairāki, lēmām par labu trīs iesniegtajiem produktiem – katram no tiem saredzam savu mērķauditoriju, pielietojumu un pievienoto vērtību projekta popularizēšanā,” skaidro Rīgas Tūrisma Attīstības biroja valdes priekšsēdētāja Vita Jermoloviča.

Oficiālie suvenīri būs pieejami piecos Rīgas, Siguldas, Valmieras un Cēsu tūrisma informācijas centros, kā arī kalpos pašvaldību reprezentācijas vajadzībām.

Žūrijā bija pārstāvji gan no Rīgas Tūrisma Attīstības biroja, gan reģiona pašvaldībām, kā arī tika pieaicināti viesmīlības un ēdināšanas eksperti.

Kā jau iepriekš ziņots, Rīgas–Gaujas reģions ieguvis iespēju 2017.gadā kļūt par Eiropas Gastronomijas reģionu un nākamajā gadā plānota plaša pasākumu programma, kura tiks atklāta Rīgā 14.janvārī un Siguldā 28.janvārī.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi