×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-12-07
Pasākums „Jaunais sportists” Siguldas Sporta skolā

6.decembrī Siguldas Sporta skolā norisinājās tradicionālais pasākums skolas jaunuzņemtajiem audzēkņiem – „Jaunais sportists", kura laikā vairāk nekā 100 šogad uzņemtajiem skolas audzēkņiem tika pasniegtas piemiņas medaļas, kas apliecina viņu iestāšanos Siguldas novada jauno sportistu pulkā. 

Pasākumā pulcējās 2016./2017.mācību gada sākumsagatavošanas grupu audzēkņi, kuri šogad uzsākuši mācības basketbola nodaļas treneru Leldes Bērziņas un Mareka Veica grupās, badmintona nodaļas trenera Uvja Kronenberga grupā, vieglatlētikas nodaļas treneres Solveigas Ziediņas grupā un distanču slēpošanas nodaļas trenera Kaspara Kārkliņa grupā. Pasākuma laikā notika „EUROFIT” testu pildīšana, iepazīšanās vienam ar otru, noslēgumā katrs dalībnieks saņēma medaļu, kas apliecina viņa iestāšanos Siguldas novada jauno sportistu pulkā, kā arī nelielu dāvanu no Siguldas Sporta skolas par veiksmīgi izpildītajiem uzdevumiem.

Šogad mācības Siguldas Sporta skolā uzsākuši vairāk nekā 100 jauni audzēkņi. Siguldas sporta skolā 410 audzēkņi apgūst profesionālās ievirzes sporta izglītības programmas, bet 67 – interešu izglītības programmas. 2017.gadā Siguldas Sporta skola plāno akreditēt profesionālās ievirzes programmas arī peldēšanā un orientēšanās sportā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi