×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-12-07
Tiks iedegta Siguldas novada Ziemassvētku egle
Piektdien, 16.decembrī, plkst.17.00 Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā notiks Siguldas novada Ziemassvētku egles iedegšanas pasākums. Ikviens aicināts uz koncertizrādi visai ģimenei „Brīnumskapja Dziesmubildes Ziemassvētkos”, kuras laikā, plkst.17.30, tiks iedegta Siguldas novada Ziemassvētku egle.
 
Bērnu un vecāku iemīļotā bērnu mūzikas, dziesmu un deju programma „Brīnumskapis” viesosies Siguldā, lai izstāstītu aizraujošu stāstu par Dziesmubildēm – bērnus iepriecinās pazīstamais tēls Kaķītis Laķītis, skaistā Malvīne, mūzikas skolotājs Andris, Komponists un deju skolotāja Kode.
 
Pirms un pēc pasākuma, kā arī 17. un 18.decembrī – no plkst.12.00 līdz 19.00 –  dzelzceļa stacijas laukumā darbosies Ziemassvētku tirdziņš, bet no 17. līdz 26.decembrim durvis vērs „Ziemas koncertzāle”, pasākuma cikla „Satiksimies Ziemassvētkos!” ietvaros aicinot apmeklēt skanošāko Siguldas amatiermākslas kolektīvu koncertus, ieklausoties un noķerot savu svētku īpašo sajūtu Latvijā pazīstamu mūziķu priekšnesumos, atrodot  smaržīgāko piparkūku Ziemassvētku tirdziņā, velkot Ziemassvētku bluķi un apgūstot danču rakstus Ziemas saulgriežu vakarā kopā ar folkloras kopu „Senleja”,  kā arī darinot savu īpašo Ziemassvētku sveicienu „Čaklo rūķu darbistabā”.
 
Siguldas novada Ziemassvētku pasākumu programma pieejama šeit.
 
Ieeja visos „Satiksimies Ziemassvētkos!” pasākumos – bez maksas. 

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Lulu
- 2016-12-14 21:04

... Vai tad šie mūsu valstī ir vienīgie mākslinieki, kas var iepriecināt bērnus?!?....

Atbilde: Lulu
Administrācija
- 2016-12-15 10:05

Labdien, Lulu!

Kvalitatīvu mākslinieku, kas strādātu tieši bērnu auditorijai, piedāvājums nav liels, īpaši Ziemassvētku laikā. Bērnu izklaides jomā projekts “Brīnumskapis” ir viens no bērnu iemīļotākajiem un šobrīd aktuālākajiem projektiem, kas radījuši jaunu programmu īpaši Ziemassvētkiem. Ceram, ka novadnieki novērtēs, ka atšķirtībā no citām pašvaldībām, kur vecākiem par šo koncertprogrammu jāmaksā, mazajiem siguldiešiem to ir iespēja apmeklēt bez maksas.
Atgādinām, ka pirmssvētku nedēļas laikā no 17.decembra notiks vēl vairāki citi bērniem paredzēti pasākumi, kuros bērnus iepriecinās Ziemassvētku vecītis, dažādi pasaku varoņi, multiplikāciju filmu un bērnu īsfilmu seansi.

Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Diaana
- 2016-12-12 13:46

Kāpēc eglītes iedegšanas pasākums ir darba dienā plkst. 17:00, nevis kā vienmēr - brīvdienas vakarā? Strādājošam vecākam, kuram vēl pēc darba no dārziņa jāpaņem mazie, diemžēl būs jāizpaliek šogad bez egles iedegšanas, jo plkst. 17:00 ir krietni par agru darba dienas pasākumam.... Žēl...

Atbilde: Diaana
Administrācija
- 2016-12-12 14:58

Labdien, Diaana!

Vēloties iepriecināt mazos siguldiešus svētkos, pašvaldība uzrunāja bērnu iemīļoto programmu „Brīnumskapis”, kurā darbojas vairāki Latvijā pazīstami mūziķi. Ziemassvētku laiks radošo jomu pārstāvjiem ir ļoti saspringts un par vēlāku pasākuma sākuma laiku vienoties nebija iespējams. Svētku egle tiks iedegta izrādes laikā – plkst.17.30. Visi, kuriem nebūs iespējas apmeklēt svētku egles iedegšanas pasākumu, aicināti uz vairākiem citiem bērnu pasākumiem cikla „Satiksimies Ziemassvētkos!” ietvaros.

Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Pasākumi