×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-12-08
Siguldieši un Siguldas sporta notikumi nominēti „Latvijas Gada balvai sportā”

Piektdien, 2.decembrī, tika nosaukti pretendenti uz „Latvijas Gada Balvu Sportā 2016” desmit nominācijās.

Nominācijā Labākais Latvijas sportists starp desmit pretendentiem izvirzīti siguldieši skeletonisti Martins Dukurs, kurš jau vairākkārt saņēmis šo apbalvojumu, un Tomass Dukurs. Pazīstamo skeletonistu tēvs, skeletona treneris Dainis Dukurs izvirzīts nominācijai Labākais Latvijas treneris.

Vairāki siguldieši izvirzīti nominācijai Labākā Latvijas komanda individuālajos sporta veidos. Nominantu vidū ir siguldieša Jāņa Strengas pārstāvētā bobsleja četrinieka komanda, kurā brauc arī Oskars Melbārdis, Daumants Dreiškens un Arvis Vilkaste, kā arī kamaniņu sporta komanda – siguldieši Inārs Kivlenieks, Andris Šics, Juris Šics, Artūrs Dārznieks un Elīza Cauce.

Savukārt nominācijā Gada uzlecošā zvaigzne izvirzīta siguldiete – skeletoniste Lelde Priedulēna.

Kategorijā Gada notikums Tautas sportā – pirmo reizi izvirzīts Igo Japiņa sporta aģentūras organizētais kalnu riteņbraukšanas sacensību seriāls SEB MTB maratons, kas notiek jau 15 gadus un kura viens no posmiem ik gadu norisinās Siguldā. Šogad Siguldas posms pirmo reizi vēsturē vienlaikus bija arī Eiropas čempionāts MTB maratonā. Tāpat šajā nominācijā izvirzīts arī taku skrējienu seriāls „Stirnu buks”, kura viens no posmiem arī norisinājās Siguldā.

„Latvijas Gada balvu sportā 2016” pretendentus izvirzīja Latvijas Olimpiskās komitejas, Latvijas Sporta federāciju padomes, Latvijas Olimpiskās vienības pārstāvji, Latvijas sporta žurnālisti, sporta federācijas un citi nozares eksperti. Balvu ieguvējus nosaka īpaši veidota žūrijas komisija aizklātā balsojumā.

„Latvijas Gada balva sportā 2016” noslēguma ceremonija norisināsies 22.decembrī plkst.20.00 kinoteātrī „Splendid Palace”. Ceremonija tiks translēta Latvijas televīzijā. 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi