×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-12-12
Notiks Fischer Slēpošanas centra atklāšanas svētki

Ceturtdien, 15. decembrī, plkst.18.00 distanču slēpošanas fani aicināti uz oficiālo Fischer Slēpošanas centra (agrāk – Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrs) atklāšanas pasākumu, kura laikā tiks pacelts Slēpošanas centra karogs, kā arī apbalvoti „SkiErg” pasaules sprinta 2016.gada pašmāju uzvarētāji.

Atklājot Slēpošanas centru, plkst.16.00 „Fischer Latvia” pārstāvis Egnārs Gudriķis kopā ar instruktoru, Siguldas Sporta skolas treneri un nominācijas „Siguldas novada Gada cilvēks sportā 2016” ieguvēju Kasparu Kārkliņu veiks pirmo goda apli, kas iezīmēs pāreju uz jauno trases nosaukumu. Līdz pat plkst.20.00 „Fischer Latvia” pārstāvis iepazīstinās interesentus ar jaunumiem distanču slēpošanas pasaulē, jaunākajiem slēpju modeļiem un slēpju apkopes līdzekļiem.

Fischer Slēpošanas centra atklāšanas dienā no plkst.16.00 līdz 21.00 trases izmantošanas maksa – tikai viens eiro.

Līdz 15.decembrim tiek meklēts arī gados jaunākais slēpošanas censonis un cienījamākā vecuma sportists, kurš ikdienā slēpo Slēpošanas centrā. Kandidātus iespējams pieteikt šeit vai pie trases darbiniekiem.

Fischer Slēpošanas centrā 2017.gadā plānoti vairāki jauninājumi un pasākumi, kas būs interesanti dažāda vecuma sportistiem un entuziastiem – kā pirmais no tiem, „S! – Fischer 2016” – skolēnu čempionāts četros posmos, kurā aicinātas piedalīties visu Latvijas vispārizglītojošo skolu komandas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi