×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-12-19
Aizvadīts tradicionālais „Yonex” atklātais starptautiskais čempionāts badmintonā

Jau četrpadsmito reizi notika tradicionālais „Yonex” Siguldas novada un Siguldas badmintona kluba atklātais starptautiskais čempionāts badmintonā, kurā piedalījās vairāk nekā simts spēlētāji no Latvijas, Igaunijas, Francijas un Zviedrijas. Iepriekšējos turnīros startējuši daudzi Latvijas un kaimiņvalstu labākie spēlētāji, kuri veiksmīgi piedalījušies arī augstākā līmeņa pasaules badmintona sacensībās un tajā skaitā olimpiskajās spēlēs.

Uzvarot visās spēļu kategorijās, par Siguldas novada absolūto čempioni kļuva Jekaterina Romanova. Sieviešu vienspēļu finālā viņa ar 2–0 (21–15, 21–16) pieveica kluba biedreni Moniku Radovsku, kura vairākus gadus trenējās un mācās Dānijā. Ceturtajā vietā vienspēlēs palika Liāna Lenceviča. Apvienojoties pārī, J.Romanova un M.Radovska nedeva pretiniecēm nekādas cerības un pārliecinoši ierindojās pirmajā vietā sieviešu dubultspēļu kategorijā. L.Lencevičai kopā ar valmierieti Unu Bergu šajā spēļu kategorijā bronzas medaļas, bet Amandai Azarovai pārī ar citu valmierieti Sandu Viskantu ceturtā vieta. Jauktajās dubultspēlēs visu goda pjedestālu aizņēma Siguldas spēlētāji. Pirmajā vietā Guntis Lavrinovičs, J.Romanova, otrajā – Teodors Kerimovs, L.Lenceviča, trešajā – Didzis Gureckis, M.Radovska. Dubultspēlēs vīriešiem zelta medaļas tika G.Lavrinovičam un Kristapam Kalniņam, sudrabs – Paulam Gureckis kopā ar rīdzinieku Ediju Līviņu, ceturtie palika Ardis Daniels Bedrītis un Jānis Norvelis.

Mazāk pieredzējušie spēlētāji sacentās atsevišķos B un C grupu turnīros. B grupā sievietēm pirmās četras vietas ieguva Siguldas BK/Siguldas Sporta skolas spēlētājas Amanda Sofija Grosberga, Anna Kupča, Marta Brengule un Arta Priedniece. Vīriešu vienspēlēs B grupā otrajā vietā Patrika Krūze. C grupā Alens Zandovskis otrajā vietā un Dāvis Strazdiņš trešajā.

Paralēli notika arī B grupas jauniešu turnīrs, kur vecuma grupā U–15 uzvarēja Ričards Līdaks, bronzas medaļa tika Artūram Lešavniekam (U15), Paulai Mackevičai (U-13) un Evisai Petrovskai (U17).

Turnīra organizētāji un spēlētāji izsaka pateicību Siguldas novada pašvaldībai par atbalstu sacensību sarīkošanā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi