×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-12-19
Mores pamatskolā norisinājies semestra noslēguma karnevāls

Mores pamatskolā 16.decembra vakars bija īpašs un neizmirstams, jo Mores pagasta Tautas namā tika aizvadīts piedzīvojumiem un pārsteigumiem bagāts 2016./2017.mācību gada pirmā semestra noslēguma pasākums „Satiekamies karnevālā”.

Skolas skolēni, skolotāji un darbinieki bija tērpušies dažādās maskās, kā arī pasākumā aktīvi piedalījās skolas skolēnu vecāki, kuri kopā ar bērniem šim pasākumam bija cītīgi gatavojušies. Jāatzīmē skolas mājturības un tehnoloģiju skolotājas Gundegas Pētersones atbalsts, kura organizēja radošo masku darināšanas darbnīcu un neliedza savu padomu ikvienam, kuram tas bija nepieciešams, kā arī katras klases audzinātājas aktīva līdzdalība, rosinot bērnus uzdrošināties, ļaujoties maskošanās priekam.

Kā atzina svētku dalībnieki – maskošanās atbrīvo un ļauj izsapņot kādu sapni, piemēram, pārvērsties par sniega vīru, princesi, velnu vai pat slaveno komponistu Bēthovenu.

Karnevālu muzikāli ieskandināja vokālās studijas „Siguldiņa” talantīgās un atraktīvās dziedātājas no Siguldas Mākslu skolas „Baltais Flīģelis” ar vadītāju Elīnu Gruzniņu, bet par vakara jautrību un atrakcijām rūpējās multfilmas varoņi vilks un zaķis. Svētku uzrunā jaunā skolas direktore Tīna Blūma, kura bija iejutusies Pepijas Garzeķes tēlā, novēlēja gaišus, saticīgus un priekpilnus svētkus. Vakara kulminācijā ieradās Ziemassvēku vecītis, kurš sev līdzi bija atvedis ne tikai saldumu tūtas, bet apbalvoja centīgākos un izdomas bagātākos pasākuma dalībniekus. Karnevāla Goda rakstu „Masku maska” saņēma 9.c klases skolnieks Viktors Smirnovs, kurš kopā ar klases audzinātāju Rutu Teterovsku bija izvēlējies Jaunā 2017.gada simbola – ugunīgā gaiļa tēmu. Goda rakstu „Masku klase” saņēma 2.,3.apvienotā ab klase ar audzinātāju Inetu Kalniņu, kuri bija pārvērtušies par sniega meitenēm un sniega zēniem. Goda rakstu „Masku ģimene” saņēma Straumes ģimene no Mores, izvēloties tēmu par pelītēm un kaķi.

Informāciju sagatavoja:
Mores pamatskolas direktora vietnieks audzināšanas darbā un vizuālās mākslas skolotāja
Kristīne Gailīte


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi