×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-12-19
Ar aizraujošiem pasākumiem Siguldas novadā tiks sagaidīts Jaunais gads; plānoti satiksmes ierobežojumi

Gadu mijas laika burvību ikviens aicināts sajust plašā svētku pasākumu programmā visā Siguldas novadā. Bagātīgajā pasākumu piedāvājumā sev piemērotas aktivitātes atradīs gan ģimenes ar bērniem, gan seniori, kā arī mūzikas un mākslas baudītāji.

 


Siguldā

31.decembrī plkst.23.30 Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā Siguldas novada pašvaldība ikvienu aicina piedalīties kopīgā gadu mijas pasākumā. Pasākuma programmā: Siguldas novada Domes priekšsēdētāja Uģa Mitrevica svinīgā uzruna un laimes vēlējumi novadniekiem, atskatīšanās uz Siguldas novada 2016.gada spilgtāko notikumu kaleidoskopu, dejas kopā ar Radio 7 dīdžeju Kārli, Jaunā gada svētku tortes un karstvīna baudīšana. Pilnīgai svētku sajūtai – krāsaini ugunsraksti Siguldas debesīs. Sagaidīsim Jauno 2017.gadu kopā! Ieeja – bez maksas.

Uzmanību! Gadu mijas pasākumā plānoti satiksmes ierobežojumi! No 31.decembra plkst.23.00 līdz 1.janvāra plkst.2.00 tiks slēgta satiksme Ausekļa ielā, posmā no Pils ielas līdz Raiņa ielai.

Iedzīvotāji, apmeklējot gadu mijas pasākumu Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā, tiek aicināti ierasties laicīgi, transportlīdzekļus novietojot pilsētas stāvlaukumos vai citās vietās saskaņā ar Ceļu satiksmes noteikumiem.

Tā kā stāvlaukuma pie viesnīcas „Sigulda” lielākā daļa ir būvdarbu zonā, papildus tiks atļauta apstāšanās un stāvēšana Raiņa ielas labajā pusē no Ausekļa ielas līdz O.Kalpaka ielai, Pils ielas abās pusēs virzienā no Ausekļa ielas uz Šveices ielu, kā arī Pils ielas labajā pusē no L.Paegles ielas līdz J.Čakstes ielai. Transportlīdzekļi slēgto ceļa posmu varēs apbraukt, izmantojot Pils ielu (tikai vienā virzienā no Ausekļa ielas puses, lai varētu stāvēšanai izmantot abas šīs ielas puses), Šveices ielu, Raiņa ielu, O.Kalpaka ielu, Parka ielu un R.Blaumaņa ielu abos virzienos.

Siguldas novada Pašvaldības policija atgādina, ka Siguldas novada sabiedriskās vietās saskaņā ar saistošajiem noteikumiem Nr.9 „Siguldas novada sabiedriskās kārtības noteikumi” aizliegts lietot dažāda veida pirotehniskās ierīces, izņemot ar Siguldas novada pašvaldību saskaņotos gadījumos un speciāli tam norādītās vietās.

Siguldas novada Pašvaldības policija pastiprināti kontrolēs pirotehnikas izmantošanu. Lai svētki un gadu mija saistītos tikai ar patīkamām atmiņām un cilvēki negūtu traumas, lietojot pirotehnikas izstrādājumus, Pašvaldības policija aicina rūpīgi ievērot pirotehnikas lietošanas noteikumus, nebūt pārgalvīgiem, pieskatīt bērnus un neraidīt uguņošanas ierīces uz cilvēkiem.

Allažos

31.decembrī plkst.21.00 Allažu pagasta Tautas namā notiks „Balle gadu mijā”. Aizraujošu netradicionālās mūzikas – glāžu, litrafona, un pēdu klavieru – šovu skatītājiem piedāvās atraktīvie Linda un Artūrs Manguļi, bet dančiem piemērotu un iemīļotu latviešu un ārzemju mūziku dažādos ritmos visām gaumēm spēlēs grupa „Buččča”. Galdiņu rezervācija, zvanot uz tālruni 28309186. Biļetes cena – 15 eiro.

Morē

31.decembrī pusnaktī Mores pagasta Tautas namā Jaungada nakts balle kopā ar Māri Blāzi no grupas „Jūrkant”. Galdiņu rezervācija, zvanot uz tālruni 28646332. Ieejas maksa – 2 eiro.

Turaidas muzejrezervātā

No 5. līdz 30.decembrim Turaidas muzejrezervāts piedāvā izglītojošu programmu „Ziemassvētki Turaidas muižā” pirmskolas audzēkņiem un jaunāko klašu skolēniem. Pieteikšanās, zvanot uz tālruni 26572142. Maksa par programmu grupai – 31,30 eiro, ieejas biļete muzejrezervātā skolēniem – 0,70 eiro.

Dievkalpojumi Siguldas novadā un apkārtnē

Svētā Apustuļa Andreja Pirmsauktā Siguldas pareizticīgo baznīcā 6.janvārī plkst.23.00 notiks Jēzus Kristus dzimšanas svētku dievkalpojums, 13.janvārī plkst.9.00 – Svētā Andreja Pirmsauktā svētku dievkalpojums.


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi