×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-12-20
Aizvadīts tradicionālais Ziemassvētku vecīša kauss

Jau trešo gadu Siguldas Sporta skolā notiek Ziemassvētku vecīša kauss, kas nu jau izvērties par lielisku sportisku tradīciju visām Siguldas pilsētas sporta klasēm. Šogad kauss notika 14.decembrī. Tajā piedalās bērni kopā ar saviem vecākiem. Ar katru gadu dalībnieku skaits kļūst aizvien lielāks.

Visus dalībniekus sveica Siguldas vidusskolas mācību pārzine G.Veigule. Pirmajā daļā jaunie sportisti no 1.s, 2.s, 3.s mūzikas pavadībā demonstrēja vispārattīstošo vingrojumu kompleksu.

Otrajā daļā tam bērni pārbaudīja savu fizisko sagatavotību sporta testos. Izaugsme īpaši jūtama bija 3.s klasei, jo šie bērni pastiprināti trenējas jau trīs gadus. Tas ir apliecinājums tam, ka regulāras papildus aktivitātes dod vēlamo rezultātu.

Trešā daļa bija visjautrākā, jo tad bērni kopā ar vecākiem sacentās jautrajās stafetēs .Netrūka ne smieklu, ne azarta, ne arī uzvaras prieka.

Visbeidzot bija klāt Ziemassvētku vecītis gan ar diplomiem, gan kausiem, gan dāvanām. Arī Sporta skolas direktoram A.Fridrihsonam bija jāskaita dzejolītis, sēžot vecītim uz ceļgala. Visi bērni saņēma atzinības par veiksmīgi nokārtotiem sporta testiem un dāvanas. Ziemassvētku vecīša kausu saņēma divi labākie sportisti no katras klases – Hanna Kronenberga un Kristers Teteris no 1.s, Zane Tanne un Kristers Kurmis no 2.s, Nikola Bunde un Emīls Radziņš no 3.s.

Pasākumu vadīja un organizēja sporta skolotāja A.Fridrihsone kopā ar palīgiem – skolotāju A.Rušu un U.R.Kronenbergu. Paldies visiem iesaistītajiem Sporta skolas treneriem. Paldies Sporta skolas administrācijai un Siguldas pilsētas vidusskolas direktorei Ņ.Balodei par atbalstu. Liels paldies arī visiem aktīvajiem vecākiem.

Informāciju sagatavoja:
3.s sporta klases audzinātāja
G.Balode


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi