×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-12-21
Izsludināts nomas tiesību konkurss telpai Siguldas 1.pamatskolā

​Līdz 2017.gada 6.janvārim izsludināts nomas konkurss par telpas Siguldas 1.pamatskolā Pulkveža Brieža ielā 105 nomas tiesībām uz pieciem gadiem. Telpa 64 kvadrātmetru platībā paredzēta trenažieru zāles ierīkošanai. Pretendenta iesniegtajam nomas maksas priekšlikumam jābūt ne mazākam par 2,64 eiro par vienu kvadrātmetru mēnesī ar PVN.

Piedāvājumus dalībai konkursā var iesniegt līdz 2017.gada 6.janvārim plkst.12.00, Siguldas novada Domes Klientu apkalpošanas nodaļā Pils ielā 16. Pasta sūtījumiem jābūt saņemtiem norādītajā adresē līdz 2017.gada 6.janvāra plkst.12.00.

Nomas tiesību konkursa sēde, kurā paredzēta piedāvājumu atvēršana, notiks 2017.gada 6.janvārī plkst.12.30 Siguldas novada Domē Pils ielā 16, Siguldā.

Nomas objekta apskates vieta un laiks – pēc nepieciešamības, iepriekš saskaņojot laiku ar Siguldas 1.pamatskolas direktoru Valteru Maču, zvanot uz tālruni 28708685.

Ar konkursa nolikumu, nomas objekta izmantošanas nosacījumiem, nomas līguma projektu var iepazīties šeit


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi