×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-12-23
Skolēni piedalās labdarības projektā „Eņģeļu pasts”

​Siguldas Valsts ģimnāzijas skolēni piedalās vispasaules labdarības projektā „Eņģeļu pasts”, kuru rīko biedrība „No sirds uz sirdi”. Tā ietvaros ir iespējams kļūt par eņģeli kādam vecam vientuļam cilvēkam pansionātā vai personai ar īpašām vajadzībām, nosūtot viņam ar roku rakstītu vēstuli vai apsveikumu svētkos. Projekta sarakstā ietvertie ļaudis par šo projektu neko nezina, saņemtie apsveikumi viņiem būs pārsteigums.

Siguldas Valsts ģimnāzijas 9.c klases skolēni ar audzinātāju Indru Upīti-Dambīti un 11.b klases skolēni ar audzinātāju Anitu Ūdri kļuva par eņģeļiem cilvēkiem Mārcienas pansionātā Madonas pusē un Sedas pansionātā Strenču novadā. Skolēni sagatavoja telpiskas apsveikumu kartiņas ar tekstūru, jo daudzi no pansionātu iemītniekiem ir vājredzīgi. Kopā no Siguldas aizceļoja 37 pozitīvi svētku sveicieni pansionātu iemītniekiem.

Arī 11.a klases skolēni ar audzinātāju Inesi Bergu patīkami pārsteidza sociālās aprūpes ģimeni Iecavā, sagatavojot individuālas dāvanas pieciem skolas vecuma bērniem.

Katram ir prieks saņemt dāvanas, bet skolēni ir izpratuši, ka dodot rodas dubults gandarījums. Lai izdodas piepildīt sirdi ar labestīgumu un prieku ne tikai Ziemassvētkos, bet arī ikdienā!

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas 9.c klases audzinātāja
Indra Upīte-Dambīte


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi