×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-12-23
Ziemassvētku pasākumi Siguldas Valsts ģimnāzijā

Pēdējā nedēļa pirms svētkiem Siguldas Valsts ģimnāzijā aizvadīta priecīgās noskaņās. Un ir jau arī par ko priecāties – zinoši un pozitīvi pedagogi, atbalstoši vecāki, jauki pedagogu bērni, gudri un aktīvi izglītojamie, un lielisks deju kolektīvs!

16.decembrī pirmie Ziemassvētku noskaņās iedejoja pedagogi, vecāki, darbinieki un skolas viesi ar Ziemas balli, kurā netrūka smieklu un jautrības.

19.decembrī Ziemassvētku vecītis un rūķu meitenes rūpējās par svētku sajūtām pašiem mazākajiem – pie eglītes pulcējās pedagogu un darbinieku bērni, tika dejots, dziedātas dziesmas, spēlētas spēles un zīmētas apsveikumu kartiņas.

20.decembra rītā pedagogus un izglītojamos sveica deju kolektīvs „Vizbulīte” ar krāšņu, sirsnīgu un pārdomātu priekšnesumu „Mēs dāvinām Tev šo dienu”, kurā netrūka ne svētas svinības, ne draiskošanās un smieklu. Šīs pašas dienas vakarā Ziemassvētku pasākums norisinājās 7.–9.klašu skolēniem – arī tajā Ziemassvētku rūķis bija sarūpējis dāvanas par labajiem darbiem visa gada garumā, pēc kurām jaunieši kārtīgi izlocīja kājas uz deju grīdas.

21.decembra rītā pedagogi sveica viens otru svētkos un sirsnīgās noskaņās pavadīja vienu no pēdējām darba dienām šajā mācību pusgadā. Rūķu meitenes Inguna, Vaira un Saiva bija parūpējušās par cienastu, dāvanām un jautrību, caur horoskopiem vēstot par Jaunajā gadā sagaidāmo. Savukārt 21.decembra vakarā Siguldas Valsts ģimnāzijas aktu zāle kļuva par vietu, kur pulcējās kazino spēlmaņi, mafijas bosi un lēdijas krāšņos tērpos, lai svinētu svētkus Las Vegasas stilā, dejotu un priecātos.

Svētki ir godam sagaidīti! Siguldas Valsts ģimnāzijas kolektīvs sirsnīgi sveic Ziemassvētkos un vēl panākumiem pilnu Jauno – Ugunīgā gaiļa gadu!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi