×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-12-27
Siguldā norisinās Latvijas kauss kamaniņu sportā

Kā jau katru gadu, arī šogad Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasē norisinās Latvijas kauss kamaniņu sportā. 27.decembrī tiks aizvadīti oficiālie treniņbraucieni, pēc kuriem tiks izlozēta nākamās dienas starta kārtība. 28.decembrī plkst.10.00 sāksies sacensības, kurās piedalīsies 68 sportisti no visas Latvijas.

No vīru starta Latvijas kausā spēkiem mērosies Kristaps Mauriņš, Inārs Kivlenieks, Artūrs Dārznieks, Riks Kristens Rozītis, kā arī juniori – Kristers Aparjods, Edgars Karnītis, Tomass Leimanis, Konstantīns Buglaks un Lukass Krasts.

No sieviešu starta startēs dāmas, juniores, divvietīgās ekipāžas, junioru divvietīgās ekipāžas, kā arī jaunieši „A”. Dāmu konkurencē par uzvaru cīnīsies Elīza Cauce, Kendija Aparjode un Ulla Zirne. Savukārt starp juniorēm par goda pjedestālu sacentīsies Anda Upīte, Sigita Bērziņa, Laima Ose, Kate Keita Fārenhoste, Elīna Zurdziņa un Elīna Ieva Vītola.

Divvietīgo vīru ekipāžās sacentīsies pieredzējušie Andris Šics/Juris Šics, Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš, Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs, kā arī mazāk pieredzējušie juniori: Alekss Vanzovičs/Gunārs Bergs un Mārtiņš Bots/Roberts Plūme.

Jauniešu „A” konkurencē no dāmu starta startēs Roberts Plūme, Gints Bērziņš, Eduards Sevics Mikelševics, Viktors Naghotkins, Artūrs Gruzdulis-Borovojs, Emīls Tupe, kā arī Dagnis Daņilēvičs.

No dāmu starta pakājes startēs jaunietes „A” un jaunieši „B”. Jauniešu „A” konkurencē Latvijas kausā piedalīsies Arina Cicjura, Līva Knēta, Frančeska Bona, Sigita Kozuliņa, Elza Lūkina un Laura Zultere. Savukārt no jauniešiem „B” par labāko trijnieku cīnīsies Kaspars Rinks, Fēlikss Grantiņš, Oskars Bobdarenko, Valts Pavlovs un Martins Irbe.

No jauniešu starta startēs viena jauniešu „A” divvietīgā ekipāža – Emīls Tupe/Viktors Nahodkins, kā arī jaunietes „B”, jaunieši „C” un jaunietes „C”. 2003.–2004. gadā dzimušās jaunietes „B” – Justīne Meskale, Marta Zukule, Zane Kaluma, Edīte Dace Lerhe, Viktorija Ziediņa, Kristiāna Pinkovska, Anete Actiņa un Evelīna Paegle – cīnīsies par Latvijas kausa goda pjedestālu. Savukārt jauniešu „C” konkurencē piedalīsies astoņi sportisti: Arkādijs Skleinovs, Vitālijs Jegorovs, Jānis Gruzdulis – Borovojs, Aleksis Siņiļņikovs, Marks Aleksandrovs, Ričards Gotharsons, Ralfs Runcis un Artūrs Jelagins. Arī 2005.–2006. gadā dzimušās jaunietes „C” – Selīna Elizabete Zvilna, Marta Robežniece, Edīte Dace Lehre, Vanesa Vidiņa – sacentīses par labāko trijnieku Latvijas kausā.

Sacensību programma

27.decembris

  • 10.00 – divi treniņbraucieni: Vīri, Juniori, Dāmas, Juniores, Jaunieši „A", Divvietīgās ekipāžas;
  • 11.40 – divi treniņbraucieni: Jaunietes „A” un Jaunieši „B”;
  • 12.30 – divi treniņbraucieni: Jaunietes „B”, Jaunieši „C” un Jauniešu „A” divvietīgās ekipāžas.


28.decembris

  • 10.00 – divi sacensību braucieni: Vīri, Juniori, Dāmas, Juniores, Jaunieši „A", Divvietīgās ekipāžas;
  • 11.40 – divi sacensību braucieni: Jaunietes „A” un Jaunieši „B”;
  • 12.30 – divi sacensību braucieni: Jaunietes „B”, Jaunieši „C” un Jauniešu „A” divvietīgās ekipāžas;
  • 14.00 – apbalvošanas ceremonija.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi