×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-12-28
Mores pamatskolai jauna direktore

Decembrī darbu Mores pamatskolas direktores amatā uzsākusi Tīna Blūma.

Tīna Blūma par saviem tuvākajiem mērķiem nospraudusi Mores pamatskolas sagatavošanu akreditācijai, bet par nākamo gadu izaicinājumiem direktore nosauc skolas izglītības piedāvājuma paplašināšanu, piedāvājot jaukto pirmsskolas grupu bērniem no divu līdz četru gadu vecumam, kā arī realizējot profesionālās pamatizglītības programmu speciālajā izglītībā jaunveidojamajā Mores Amatu mājā, sniedzot iespēju bērniem ar speciālām vajadzībām pēc pamatizglītības ieguves apgūt profesionālās iemaņas. Tāpat tiks popularizēta vispārizglītojošo izglītības programmu apguve Mores pamatskolā.

Tīna Blūma absolvējusi Banku augstskolu un Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmiju. Iepriekšējā darba pieredze saistīta ar finanšu sektoru – darbs SEB bankas Mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļā un apdrošināšanas brokerī „Baltolink”, strādājot ar starptautisko apdrošināšanas tirgu. Vēlāk Tīna Blūma pieņēmusi izaicinošu lēmumu strādāt izglītības nozarē, uzsākot darbu Ērgļu Profesionālajā vidusskolā (vēlāk Priekuļu tehnikuma struktūrvienība) direktora vietnieces amatā audzināšanas un mācību darbā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi