×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-12-28
Siguldas slimnīcā uzstādīts absolūtais dzemdību skaita rekords – pasaulē nācis tūkstošais mazulis

Īsi pirms gadu mijas – 27.decembrī – Siguldas novada pašvaldībai piederošās Siguldas slimnīcas Dzemdību nodaļā piedzimis tūkstošais mazulis šogad – tas ir absolūtais pieņemto dzemdību skaita rekords kopš slimnīcas pastāvēšanas, jau ceturto gadu pēc kārtas labojot slimnīcas dzimstības rekordus.

Šogad slimnīcā pieņemto dzemdību skaits ir absolūtais rekords kopš 1950.gada, kad Siguldas slimnīca dibināta, pārspējot arī pagājušā gada rekorda skaitli – 2015.gadā slimnīcā pasaulē nākuši 904 mazuļi. Šī gada Siguldas slimnīcas Dzemdību nodaļas statistika pārsniegusi mazo dzemdību nodaļu kategorijas rādītājus, kas starptautiskā vērtējumā ir līdz 960 dzemdībām gadā.

Tūkstošā mazuļa vecākus, siguldiešus Kristiānu, Raivi un jaundzimušo Henriku pašvaldības vārdā sveica Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics, priekšsēdētāja vietnieks Jānis Zilvers un Siguldas slimnīcas vadītājs Valdis Siļķe. Jaunie vecāki atzīst, ka Siguldā atraduši ģimenes mieru, svaigu gaisu un aktīvu pilsētas kultūras dzīvi, tāpēc savas nu jau divas atvases ar prieku audzinās un skolos Siguldā. Pāris arī izsaka pateicību Siguldas slimnīcas Dzemdību nodaļas profesionālajiem un kompetentajiem darbiniekiem.

Siguldas novada Dzimtsarakstu nodaļa informē, ka līdz 2016.gada 28.decembrim Siguldas novadā reģistrēti jau 264 jaundzimušie Siguldas novada iedzīvotāji. Kopš 2012.gada Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics svinīgā pasākumā „Esmu dzimis Siguldas novadā” sveic novadā dzimušos novadniekus un viņu ģimenes. 2016.gada otrajā pusgadā dzimušie mazuļi un viņu ģimenes tiks godinātas 2017.gada 4.februārī.

Youtube

Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi