×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-12-29
Notiks tikšanās vakaru cikls „Mana laimes formula”

No janvāra līdz aprīlim, katra mēneša otrajā ceturtdienā plkst.19.00, Siguldas pagasta Kultūras nams aicina piedalīties tikšanās vakaru ciklā „Mana laimes formula”. Tā ir lieliska iespēja neformālā gaisotnē iepazīties ar sevi pierādījušiem cilvēkiem un viņu veiksmes stāstiem, uzzināt ko jaunu un iepazīt vakara viesus no pašas labākas – cilvēcīgās puses. Šos vakarus nevar dēvēt par lekcijām, tās ir sarunas par un ap visu. Sarunas, kuras spēs iedvesmot, aizkustināt, padomāt, saprast. Sarunas, pēc kurām ieraudzīt lietas citā kvalitātē.

Jauno gadu iesākot aicinām uz pirmo tikšanās reizi 12.janvārī kopā ar aktieri Kasparu Pūci un viņa brāli, komponistu Valtu Pūci. Kaspars ir apkopojis savu un kolēģu amizantos piedzīvojumus grāmatās „Ko lai dara, tādi laiki”, „Pūcesbērns”, „Joku grāmata”, piedāvājot iespēju tikšanās cikla dalībniekiem ielūkoties aiz teātra aizkariem noslēpumainajā pasaulē, ko dēvē par skatuves dzīvi. Sarunu papildinās Valta Pūces spēlētie skaņdarbi.

9.februārī uz sarunu aicināts radio balss īpašnieks un rakstnieks Dzintars Tilaks un dziesminieks, komponists Āris Ziemelis. Dzintars savā laikā Latvijas radio vadījis raidījumu „Sirdslietu aģentūra”, ir desmit dažādu grāmatu autors, arī ilustrators un fotogrāfs. Daudzus gadus muzicējis kopā ar Āri Ziemeli. Šajā tikšanās reizē parunāsim par laimes formulas sastāvdaļām ikdienas dzīvē un latviešu mīlestības mentalitāti visdažādākajās izpausmēs. Un, protams, par mīlestību dziesmās.

9.martā saruna par sportu, mākslu un izklaidi. Sigulda ir īsta ziemas sporta galvaspilsēta. Sports un līdzi jušana ir siguldieša goda kods. Marta sākumā, kad sagaidām savus sporta varoņus mājās no pasaules startiem un veiksmīgiem finišiem, parunāsim par tēmu „Vairāk sporta, vairāk mākslas, vairāk izklaides”. Par šīm trīs enerģijām, kas lieliski savijas kopā, veidojot īpašo noskaņu, sarunāsimies ar Latvijas Radio ziņu diktoru, sporta spēļu komentētāju un raidījumu veidotāju Gunāru Jākobsonu.

Gunāra Jākobsona profesionālā statistika ir gana iespaidīga – par sporta žurnālistu nostrādājis vairāk nekā 50 gadu, vadījis reportāžas no 13 olimpiskajām spēlēm un 30 pasaules čempionātiem hokejā, ir Triju Zvaigžņu ordeņa kavalieris un Cicerona goda nosaukuma laureāts. Gunāram pieder tautas mīlestība un kolēģu apbrīna.

Pēdējā tikšanās reize šajā ciklā notiks 13. aprīlī. Tajā par to, kas ir svarīgāks – cik daudz mēs apēdam vai ko mēs apēdam? Kā lietot pareizu, pilnvērtīgu un veselīgu uzturu? Kā atrisināt veselības problēmas un slimības izārstēt ar uztura palīdzību? Skaistums ar veselību iet roku rokā, tādēļ piedāvāsim iepazīties ar vienkāršiem, bet efektīviem veselīga uztura pamatprincipiem, aicinot uz sarunu Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas diētas ārstu Ati Tupiņu.

Ieejas maksa katrā tikšanās reizē – 2 eiro.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi