×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-01-02
2017.gads Siguldā tiek veltīts gastronomijai

Šogad izbaudīsim plašu gastronomijas aktivitāšu klāstu par godu Rīgas – Gaujas reģiona iegūtajam titulam „Eiropas gastronomijas reģions 2017”.

„Šī ir ne tikai mūsu iespēja pievērst uzmanību Rīgas un Gaujas reģiona restorāniem un kvalitatīvajām izejvielām, bet arī parādīt mūsu lielāko garšas vērtību – tuvību dabai. Salīdzinot ar citām pasaules tautām latvieši joprojām dodas sēņot, medīt un zvejot. Par godu šai tradīcijai koncepts „Ar dabu šķīvī” šogad priecēs ne tikai Rīgā, bet arī Siguldā un visā Gaujas reģionā, dodot iespēju uzņēmējiem veidot sadarbību, attīstīt pieredzi un veicināt ekonomisko izaugsmi,” stāsta Siguldas Attīstības aģentūras direktore Laura Skrodele.

28.janvārī norisināsies gada atklāšanas pasākums „Ziemas garšu svinēšana” Livonijas ordeņa Siguldas pilī, kad laikā no plkst.12.00 – 16.00 apmeklētāji būs aicināti izbaudīt reģiona šefpavāru uz uguns gatavotos ēdienus, apvienojot pirmatnīgo un mūsdienīgo.

2017.gadā tiks turpināta veiksmīgi uzsāktā Siguldas Restorānu nedēļa ar iespēju apmeklētājiem izbaudīt šefpavāru gatavotās trīs ēdienu maltītes par 15 vai 20 eiro. Siguldas Restorānu nedēļa norisināsies divas reizes gadā: no 24. līdz 30.aprīlim, kā arī no 6. līdz 12.novembrim.

Janvārī pārdošanā parādīsies trīs Rīgas – Gaujas reģiona oficiālie suvenīri – „Rāmkalnu” cidoniju un rabarberu sukādes, Dr.Tereško zāļu tēja no Gaujas ielejas, kā arī „Birzī” bērzu sulu sīrups. Siguldā tie būs pieejami abos tūrisma informācijas centros – Ausekļa ielā 6 un Turaidas ielā 2a.

Īpašs nakts restorāna piedāvājums plānots „Stādu parādes” laikā, ļaujot apmeklētājiem izbaudīt gastronomijas performanci naksnīgi skaistajā Siguldas pavasarī.

Arī Siguldas novada svētku laikā, 27.maijā plānots īpašs Svētku restorāns bērniem, kuru iesildīs Siguldas un apkaimes restorānu īpašās ēdienkartes bērniem, īstenojot veselīga uztura kampaņu un piedāvājot ģimenēm.

Tāpat arī vasaras lielo kultūras pasākumu laikā apmeklētājus priecēs reģiona labākie šefpavāri un īpaši pārsteigumi, lai papildinātu katra pasākuma muzikālo baudījumu ar kādu garšas piedzīvojumu no sezonālajiem reģiona produktiem.

Par godu gastronomijas reģionam izdoti arī vairāki mārketinga materiāli. Jau iepriekš ziņoto „Gardēžu ceļvedi” jau papildina Rīgas – Gaujas reģiona gastronomijas pasākumu kalendārs. Savukārt janvārī pie interesentiem nonāks visu reģiona labāko restorānu ēdienkaršu piedāvājums katrai sezonai.

Jau šobrīd plašu informāciju par restorāniem un pasākumiem iespējams iegūt interneta vietnē www.rigagauja.lv


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi