×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-01-02
Teātra mēnesis Siguldas pagasta Kultūras namā

Janvārī, uzsākot darbu pēc remonta, Siguldas pagasta Kultūras nams aicinās apmeklētājus uz teātra mākslai veltītiem pasākumiem.

12.janvārī plkst.19.00 sarunu cikla „Mana laimes formula” ietvaros uz sarunu par teātri, skatuves aizkulisēm un mūziku aicinās aktieris Kaspars Pūce un mūziķis Valts Pūce. Ieejas maksa – 2 eiro.

15.janvārī notiks „Felicitas diena teātramīļiem”. Šis notikums ir veltījums novadniecei, režisorei un teātra pedagoģei Felicitai Ertnerei (1891–1975). Felicita Ertnere strādājusi Rīgas Tautas augstskolas dramatiskajā studijā un 30 gadus kā kustību konsultante, režisore un teātra pedagoģe bijusi Eduarda Smiļģa līdzgaitniece Dailes teātrī. Jau vairākus gadus Felicitas dienā Rīgā pie režisores mazmeitas pulcējas viņas audzēkņi, bet Eduarda Smiļģa Teātra muzejā notiek viņas daiļradei veltīti sarīkojumi un izstādes. Šogad Felicitas dienas svinēšana pirmo reizi notiks Siguldā. Plkst.12.00, turpinot Felicitas Ertneres misiju – aktieru meistarības pilnveidi, notiks aktrises un teātra pedagoģes Zanes Daudziņas meistardarbnīca Siguldas un apkārtnes amatierteātru aktieriem „Tēls. Runa. Notikums”, kurai dalībnieki var pieteikties līdz 5.janvārim, zvanot uz tālruni 26112886. Plkst.15.00 ikviens teātra interesents aicināts uz teatrāli muzikālu brīdi pie Felicitai Ertnerei veidotā pieminekļa „Žests” Institūta ielā 5A, bet plkst.15.30 aizsāksies sarunas pie kafijas tases un tikšanās ar režisores audzēkņiem – Dailes teātra aktieriem, teātra zinātniekiem, to skaitā Viktoru Hausmani, monogrāfijas „Sarunas ar Felicitu Ertneri” autoru, un Eduarda Smiļģa Teātra muzeja darbiniekiem. Sarunu vadīs novadniece, teātra zinātniece Guna Zeltiņa. Sarīkojuma noslēgumā – Pierīgas amatierteātru skates uzvarētāju apbalvošana. Dalība – bez maksas.

20.janvārī plkst.19.00 uz Kultūras nama skatuves būs skatāma Dailes teātra viesizrāde pēc Ērika Hānberga darbu motīviem „Ērtas dzīvošanas mirklīši”. Izrādē, ko tās režisors Kārlis Auškāps nodēvējis par „septiņiem omulīgiem vingrojumiem vienā cēlienā”, lomās redzēsiet Olgu Dreģi, Ilzi Vazdiku, Lidiju Pupuri, Pēteri Liepiņu, Juri Strengu, Gunāru Placēnu, Āri Rozentālu, Juri Kalniņu un Baibu Indriksoni.

Biļetes cena – 7, 9 un 10 eiro;  Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – 1 eiro atlaide, iegādājoties biļeti Siguldas novada Kultūras centra biļešu kasē Raiņa ielā 3. Biļetes pieejamas arī „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās un stundu pirms izrādes – norises vietā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi