×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-01-02
Izbeigtas līgumattiecības ar Nākotnes ielas pārbūves veicējiem; tiks izsludināts jauns iepirkums

Siguldas novada pašvaldība ir izbeigusi līgumattiecības ar Nākotnes ielas posma pārbūves veicējiem – pašvaldības izsludinātajā iepirkumā uzvarējušo uzņēmumu SIA „Iko”. Līdz šim Nākotnes ielas posmā no Tilta līdz Riekstu ielai paveiktie darbi vērtējami kā kvalitatīvi, taču tie veikti ļoti novēloti un termiņā neizpildīti.

Līdz šim Nākotnes ielas posmā no Tilta līdz Riekstu ielai izbūvēta ceļa seguma konstrukcija un izbūvēti trīs infiltrācijas aku posmi.

Šobrīd tiek gatavoti dokumenti jauna iepirkuma izsludināšanai, lai Nākotnes ielas pārbūves darbi, kuru rezultātā tiks izbūvēts asfalta segums, varētu tikt turpināti pēc iespējas ātrāk – iestājoties piemērotiem laikapstākļiem.

Jau ziņots, ka, lai uzlabotu Siguldas ceļu infrastruktūru, Siguldas novada pašvaldība tuvāko gadu laikā plāno veikt vairāku grantēto ielu pārbūvi uz asfalta vai bruģa segumu. Viens no kritērijiem, lai pašvaldība uzsāktu grantēto ielu asfaltēšanu vai bruģēšanu, ir noteikums, ka visiem īpašumiem grantētajās ielās jābūt pieslēgtiem pilsētas komunikācijām. Tā kā Nākotnes ielas posmā no Tilta līdz Riekstu ielai visi dzīvojamo māju īpašnieki ir pieslēgušies pilsētas komunikācijām, tika uzsākti ielas posma pārbūves darbi. Ielas pārbūves izmaksas sasniegs ap 150 tūkstošiem eiro.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi