×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-01-03
Siguldas novada bibliotēkās pieejams plašs klāsts periodisko izdevumu

Siguldas novada bibliotēkas 2017.gadā kopumā lasītājiem piedāvās 74 nosaukuma periodikas izdevumus. Bibliotēkas šajā gadā parūpējušās, lai periodiskie izdevumi būtu pārstāvēti plašam interesentu lokam – gan pirmsskolas vecuma bērniem, gan skolēniem un studentiem, gan pieaugušajiem.

Periodisko izdevumu klāstā tiek pārstāvētas finanšu, likumdošanas, sporta, veselības, vēstures, ģeogrāfijas, dārzkopības nozares, kā arī izdevumi par rokdarbiem un citiem vaļaspriekiem. Periodisko izdevumu klāstā šogad Siguldas novada bibliotēkā tiks piedāvāti arī vairāki jauni un iepriekš neabonēti izdevumi, piemēram: „9 VĪRI”, „Annas Psiholoģija”, „Auto Bild Latvija”, „Ceļojums Vēsturē”, „Ievas Veselība”, „Nezināmā Vēsture”, „Tēvijas Sargs” u.c.

Arī bērniem un jauniešiem ir pieejams plašs klāsts periodisko izdevumu, tai skaitā: „Avenīte”, „Ilustrētā Junioriem”, „Spicīte”, „Zvaigžņotā Debess”, „National Geographic for Kids” (angļu valodā) u.c.

Bibliotēkas lasītāji ir novērtējuši un priecājas par iespēju ņemt žurnālus un laikrakstus lasīšanai uz mājām.

Periodisko izdevumu sarakstu varat aplūkot šeit.


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi