×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-01-04
Sestdien notiks „Big Al&The Jokers” koncerts
28.janvārī plkst.19.00 koncertzālē „Baltais Flīģelis” plānotais grupas „Big Al & The Jokers” koncerts pārcelts uz 4.februāri plkst.19.00.

Iegādātās biļetes būs derīgas 4.februāra koncertā. Naudu par neizmantotajām biļetēm ir iespējams atgūt, nododot biļetes Siguldas novada Kultūras centra biļešu kasē un citās „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās vai rakstot uz e-pastu info@bilesuparadize.lv. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām!

Koncertā skatītājus gaida „dzīvs”, augsti profesionāls un dzīvespriecīgs muzikāls priekšnesums, kurā grupas mūziķi priecēs publiku neatkarīgi no tās vecuma, gaumes un noskaņojuma.
 
Grupa „Big Al & The Jokers” Latvijā ir iemantojusi atzinību un baudījusi pelnītu mīlestību jau krietni ilgu laiku. Vairāk nekā desmit gadus kolektīvu vienoja nosaukums „Keksi”, bet 2013.gadā nelielu izmaiņu rezultātā mūziķi nolēma turpināt savu ceļu jaunā radošā noskaņojumā ar jaunu nosaukumu „Big Al & The Jokers”.
 
„Big Al & The Jokers” – tie ir deviņi atraktīvi mūziķi, viena no retajām Latvijas grupām, kas uzstājas tik lielā sastāvā ar pilnu pūtēju sekciju, padarot iespējamas sarežģītas labāko svinga, rokenrola un rhythm’n’blues skaņdarbu interpretācijas. Pie klavierēm – grupas mākslinieciskais vadītājs, virtuozais Romāns Vendiņš, bungas spēlē Raitis Aukšmuksts, ģitāru – Juris Skrajāns, savukārt pie kontrabasa Pēteris Liepiņš. Pūtēju rindas nemainīgas – saksofonisti Eduards Raubiško, Zintis Žvarts, trompete – Sandris Skeranskis, trombons – Uldis Ziediņš. Un, protams, neiztikt bez grupas „sejas” un kvalitātes zīmes – atraktīvā dziedātāja – Aļģirdas Šuminskas jeb Big Al.
 
Biļetes cena – no 8 līdz 15 eiro. Biletes pieejamas „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās un stundu pirms koncerta – norises vietā.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi