×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-01-05
Projekts jauniešiem „Domā domas domē”

Siguldas novada pašvaldībā jauniešiem sāksies vēl nebijis projekts „Domā domas domē”. Projektu organizē Jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis” sadarbībā ar biedrību „Jaunatnes līderu koalīcija” un jauniešu attīstības programmas „GoBeyond” īstenotājiem. Projektu finansē Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra Eiropas Savienības neformālās izglītības programmas „Erasmus+: Jaunatne darbībā” ietvaros.

Pieteikties ir aicināts ikviens jaunietis, kurš ir vecāks par 13 gadiem un ir gatavs aktīvi darboties un piedalīties interesantos pasākumos.

Jauniešiem būs iespēja darboties komandās, sagatavot pašvaldībai priekšlikumus un lemt par jauniešiem svarīgiem jautājumiem Siguldas novadā, t.i., izstrādāt visas nepieciešamās darbības, lai iecerētais mērķis sasniegtu pēc iespējas labākus rezultātus. Projekta laikā jauniešiem tiks organizētas apmācības un sniegts atbalsts no jomas ekspertiem - cilvēkiem, kuri līdzdarbosies visu projekta laiku un palīdzēs dalībniekiem jebkurā situācijā. Tiks rīkotas meistarklases, kuru laikā jauniešiem būs iespēja apgūt gan teorētiskas, gan praktiskas zināšanas un doties aizraujošos pieredzes braucienos, tikties ar jauniešiem no citām pašvaldībām.

Projekta izskaņā labākajiem tiks dota iespēja doties uz Eiropas Parlamentu un Eiropas Jauniešu parlamentu Briselē.

Pirmā tikšanās notiks Jauniešu iniciatīvu centra „Mērķis” telpās jau 9.janvārī plkst.16.00, bet pirms tam aicinām pieteikties dalībai projektā, sūtot pieteikumu līdz 6.janvārim uz e-pasta adresi projekts3d@gmail.com, norādot vārdu, uzvārdu, vecumu, telefona numuru, e-pastu, skolu un klasi.

Šis būs aizraujošs gads Siguldas jauniešu dzīvē! Pievienojies!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi