×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-01-09
Siguldā norisinās Pasaules sniega diena 2017

Svētdien, 15.janvārī, no plkst.12.00 līdz 15.00 Fischer Slēpošanas centrā Puķu ielā 4 notiks pasākums par godu sniegam – Pasaules sniega diena 2017, kam Siguldā, ziemas sporta veidu galvaspilsētā, būs sauklis – Ziema turies! Pasaules sniega diena (World Snow Day) ir Starptautiskās Slēpošanas federācijas ikgadējs sniega festivāls, kas dod iespēju bērniem un viņu vecākiem iepazīt un arī izmēģināt visdažādākās aktivitātes sniegā. Sniega diena Latvijā norisinās sesto gadu un šogad tajā piedalīsies 30 tūkstoši cilvēku.

Fischer Slēpošanas centrā baudīt ziemu un priecāties par sniegu aicināti kā lieli, tā mazi – ikviens varēs piedalīties dažādās sportiskās aktivitātēs – lielās sniega pikas velšanā, sniegavīru ķeršanā, ragaviņu vilkšanā un daudzās citās jautrās izdarībās. Kopā ar bērniem būs Lācītis Pols un Rasēns, kurš piedāvās baudīt savus gardumus, tāpat darbosies sniega kafejnīca. Ģimenēm ar bērniem būs iespēja vizināties haskiju pajūgos un piedalīties ledus darbnīcā. Uz Sniega dienas pasākumu ikviens aicināts līdzi ņemt slēpes.

Dalība Sniega dienas aktivitātēs – bez maksas. Arī slēpošanas trase visiem dalībniekiem būs pieejama bez maksas, kā arī būs iespēja konsultēties ar slēpošanas instruktoru.

Pasaules sniega dienas aktivitātes norisināsies arī Siguldas novada izglītības iestādēs piemēram, 13.janvārī Siguldas 1.pamatskolas skolēni veidos fotogrāfiju izstādi par sniegu, bet 23.janvārī Mores pamatskolā norisināsies sportiskas aktivitātes sniegā 1.4.klašu audzēkņiem.

Youtube

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi