×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-01-19
Šonedēļ Siguldas novadā – Dailes teātra viesizrāde, Ķīnas tradicionālās mūzikas koncerts un sporta pasākumi

Piektdien, 20.janvārī

Plkst.19.00 Dailes teātra viesizrāde „Ērtas dzīvošanas mirklīši" Siguldas pagasta Kultūras namā. Izrāde vienā cēlienā pēc Ērika Hānberga darbu motīviem. Lomās – Olga Dreģe, Ilze Vazdika, Lidija Pupure, Pēteris Liepiņš, Juris Kalniņš, Juris Strenga, Gunārs Placēns, Baiba Indriksone, Āris Rozentāls. Režisors – Kārlis Auškāps. Biļetes izpārdotas.

Sestdien, 21.janvārī

Plkst.11.00 Siguldas Sporta skolas sacensības kalnu slēpošanā Siguldas Pilsētas trasē. Reģistrācija sacensībām no plkst.9.30. Sacensībās var piedalīties bērni un jaunieši līdz 16 gadu vecumam. Sacensību nolikums – šeit. Dalība sacensībās – bez maksas.

Plkst.16.00 Ķīnas tradicionālās mūzikas kameransambļa koncerts koncertzālē „Baltais Flīģelis". Ķīnas tradicionālās mūzikas kameransambļa „ELK Chamber Orchestra” dalībnieki ir Ķīnas Mūzikas konservatorijas absolventi. Kameransamblis piedāvās ķīniešu tautas instrumentu skanējumu, aicinot izbaudīt austrumu tradicionālās mūzikas noskaņu pēcpusdienu. Ieeja – bez maksas.

Plkst.18.00 Sacensību „Ice on Fire” un „Showel Race Super Stage” trešais posms Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasē. Sacensības slidošanā un šļūkšanā ar lāpstām lejup pa trasi. Sacensībās var piedalīties no 18 gadu vecuma. Sacensībām „Ice on Fire" reģistrēties  iespējams – šeit, „Showel Race" – šeit. Vietu skaits sacensībās ir ierobežots, tādēļ dalībnieki aicināti reģistrēties laicīgi. Ieeja skatītājiem – bez maksas.

Svētdien, 22.janvārī

Plkst.10.40 Tautas slēpojums „Sigulda 2017” Fischer Slēpošanas centrā Puķu ielā 4. Aicināti piedalīties kā distanču slēpošanas meistari, tā entuziasti un iesācēji. Atbilstoši vecumam un slēpošanas iemaņām dalībnieki varēs izvēlēties kādu no sacensību distancēm: 400 metri, 6, 9, 16 un 24 kilometri. Distances plānotas brīvajā stilā ar kopējo startu; ja sniega segas biezums būs pietiekams, būs pieejama arī klasikas sliede. Dalības maksa: piesakoties līdz 20.janvārim – no 6 līdz 8 eiro atkarībā no vecuma grupas, piesakoties pēc 20.janvāra un sacensību dienā – no 8 līdz 11 eiro.  Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem, reģistrējoties Fischer Slēpošanas centrā, 20% atlaide līdz 20.janvārim. Bērniem līdz 10 gadu vecumam – dalība bez maksas.

Izstādes

  • Mākslas nodaļas Mini studijas audzēkņu darbu izstāde „Mana ziema” Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”.
  • Latvijas mākslu skolu grafikas konkursa dalībnieku darbu izstāde „Siguldas līnija” Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”.
  • Literatūras izstāde „Skrējiens bezgalībā”. Rakstniekam Egilam Lukjanskim – 80. Jūdažu bibliotēkā.
  • Izstāde „Lata romāna karalis”. Rakstniekam Egilam Lukjanskim – 80. Siguldas novada bibliotēkas abonementā.
  • Izstāde „Renesanses mēroga personība”. Itāliešu rakstniekam, filozofam Umberto Eko – 85. Siguldas novada bibliotēkas abonementā.
  • Izstāde „Manas zemes zelta stīgas” ciklā „Dzīvesstāstu grāmatas” Siguldas novada bibliotēkas abonementā.
  • Novadpētniecības izstāde „Dainis Dukurs – inženieris un skeletona aizsācējs Latvijā” Siguldas novada bibliotēkas lasītavā.
  • Tematiska izstāde „Mākslinieces Unas Leitānes ilustrētās bērnu grāmatas” ciklā „Iepazīsim latviešu bērnu grāmatu ilustrāciju meistarus” Siguldas novada bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi