×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-01-25
Ģimnāzijas pedagogs Jānis Bukins dodas pieredzes apmaiņā uz ASV

Programma „Izcilība un sasniegumi mācīšanā” (TEA) ir ASV Valsts departamenta Izglītības un kultūras lietu biroja organizēta un finansēta programma, kuru īsteno Vašingtonas bezpeļņas organizācija „IREX”. TEA 150 vidusskolu skolotājiem no visas pasaules ik gadu sniedz unikālu iespēju attīstīt zināšanas savā priekšmetā, uzlabot mācīšanas prasmes, kā arī paplašināt zināšanas par Amerikas Savienotajām Valstīm. Viens no 75 šīs unikālās iespējas ieguvējiem ir Siguldas Valsts ģimnāzijas pedagogs Jānis Bukins.

Starptautiskie dalībnieki no Urugvajas, Čīles, Bangladešas, Nigērijas, Tunisijas, Laosas, Igaunijas un citām pasaules valstīm devušies uz Amerikas Savienotajām Valstīm 24.janvārī. Programmā ieplānoti semināri par mācību metodēm, mācību programmas izveidi, stundu plānošanu un izglītības tehnoloģijām. Sešu nedēļu garā programma ietver arī praksi vidusskolā, lai programmas dalībnieki aktīvi sadarbotos ar ASV skolotājiem un skolēniem. Programmas laikā dalībnieki apmeklēs ASV kultūrvēsturiskas vietas, un viņiem tiks nodrošināts akadēmisks atbalsts.

Pirmā nedēļa paredzēta pieredzes gūšanai Vašingtonā, un pēc tam dalībnieki tiek sadalīti  četrās universitātēs. Jānis Bukins sešas nedēļas pavadīs Masačūsetsas Universitātē (University of Massachusets in Lowell), netālu no Bostonas, kur paredzētas mācības universitātē, vietējo skolu apmeklējumi, stundu vērojumi un vadīšana, kā arī ekskursijas kultūras iepazīšanai. Programma plānota intensīva, lai pedagogi gūtu pieredzi, ar kuru dalīties, atgriežoties Latvijā.

Tāpat arī „TEA” nodrošinās turpmākus grantus starptautiskajiem skolotājiem, lai viņi varētu iegādāties savām skolām nepieciešamos mācību materiālus, piedāvātu tālākizglītību citiem skolotājiem un veiktu citas darbības saistībā ar šajā apmaiņas programmā gūto pieredzi.
 

Youtube

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi