×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-01-26
Aicina pieteikties dalībai konkursā „Siguldas novada Cālis 2017”

​Siguldas novada Kultūras pārvalde un Mores pagasta Tautas nams aicina pirmsskolas vecuma bērnus pieteikties dalībai konkursā „Siguldas novada Cālis 2017”, kas notiks 2017.gada 12.martā plkst.13.00 Mores pagasta Tautas namā. 

Konkursa mērķis ir attīstīt pirmsskolas vecuma bērnu muzikālās prasmes un iemaņas, kā arī pilnveidot mazo vokālistu skatuves kultūru un uzstāšanās prasmi. Konkursa dalībniekam pēc brīvas izvēles jāsagatavo divas dziesmas – komponista oriģināldziesma un latviešu tautasdziesma. Izvēlētajam repertuāram jāatbilst konkrētā solista vecumam un vokālajām spējām. Dziesmas mazie vokālisti var izpildīt bez pavadījuma (a cappella), klavieru vai cita instrumenta pavadījumā vai fonogrammas pavadījumā.

Interesenti aicināti iepazīties ar konkursa nolikumu un aizpildītu pieteikuma veidlapu līdz 5.martam nosūtīt uz e-pasta adresi sintija.laizane@sigulda.lv vai iesniegt personīgi Mores pagasta Tautas namā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Ketija
- 2017-01-27 10:26

Lieliska tradīcija! Mani bērni sajūsmā :))

Pasākumi