×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-01-27
Pakalpojumu centrā 2016.gadā apkalpoti gandrīz 15 tūkstoši iedzīvotāji

​2016.gadā Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrs Raiņa ielā 3 apkalpojis 14 943 novadniekus, kas ir divreiz vairāk nekā 2015.gadā. Iedzīvotāji pašvaldības Pakalpojumu centrā saņēmuši personalizētās Siguldas novada iedzīvotāja identifikācijas kartes, izmantojuši Iedzīvotāju reģistra un pašvaldības kases pakalpojumus, bezmaksas pieejamo bezvadu interneta pieslēgumu, kopēšanas un drukas pakalpojumus, kā arī pašvaldības nekustamā īpašuma nodokļa administratoru konsultācijas.

Viens no Pakalpojumu centra uzdevumiem ir nodrošināt pašvaldības administrācijas struktūrvienību un iestāžu ienākošo un izejošo dokumentāciju. 2016.gadā saņemti 2706 fizisku personu iesniegumi un 3898 juridisku personu iesniegumi, nosūtītas 6998 vēstules. Pakalpojumu centrā klātienē savu dzīvesvietu Siguldas novadā deklarējuši 285 iedzīvotāji, bet bez maksas portālā www.latvija.lv savu dzīvesvietu novadā deklarējuši 1283 cilvēki.

Pagājušā gadā izsniegtas 138 atļaujas ielu tirdzniecībai, tāpat reģistrēti 83 mājdzīvnieki, kuriem izsniegti žetoni, lai dzīvnieka atrašanas gadījumā varētu sazināties ar tā saimniekiem.

Siguldas novada pašvaldība kļūst arvien mūsdienīgāka un iedzīvotājiem pieejamāka. Novadnieki atzinīgi novērtējuši pašvaldības e-pakalpojumu portālu e.sigulda.lv, kas šogad papildināts ar vairākiem jauniem e-pakalpojumiem – 2016.gadā e-pakalpojumus, starp kuriem biežāk izmantotie ir bērnu reģistrācija pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādes rindā un daudzbērnu ģimenes statusa saņemšana vai pārgarināšana, izmantojuši turpat 300 novadnieki.

Siguldas novada pašvaldība pilnveido un attīsta klientu apkalpošanas jomu – jau vairāk nekā trīs gadus novada iedzīvotāji ir vienīgie Latvijā, kas pašvaldības pakalpojumus var saņemt arī sestdienās.

Iedzīvotāji ar pašvaldības klientu apkalpošanas speciālistiem var sazināties pa bezmaksas tālruni 80000388 vai pašvaldības kontos sociālajos tīklos.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi