×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-01-30
„Ziemas garšu svinēšana” Siguldā pulcē gardēžus no visas Latvijas

Sestdien, 28.janvārī, Siguldā, Livonijas ordeņa Siguldas pilī norisinājās Eiropas gastronomijas reģiona 2017 atklāšanas pasākums „Ziemas garšu svinēšana”. Pasākuma laikā apmeklētāji bija aicināti izbaudīt Rīgas–Gaujas reģiona šefpavāru uz uguns gatavotos ēdienus.

Ziemas izaicinājumu bija pieņēmuši un uz uguns ēdienus gatavoja seši Rīgas–Gaujas reģiona restorāni: „Valmiermuižas alus virtuve” un šefpavārs Dzintars Kristovskis, „Ostas Skati” un šefpavārs Ingmārs Ladigs, „Mālpils muiža” un šefpavāre Aija Gabrāne, „Kungu Rija” un šefpavārs Gvido Skoboļevs, „Bīriņu Pils” un šefpavārs Kaspars Rocēns, kā arī restorāns „Garšas Frekvece” un šefpavārs Vadims Jevsejevs.

Pasākuma laikā bija iespējams mieloties ar dažādiem latviešu virtuves ēdieniem: alus plakanmaizi un šķelto zirņu aizdaru, brieža gaļu un skābētu kāpostu pīrāgu, ceptu biezpienu ar lāceņu ievārījumu, kartupeļu pankūkām ar foreles fileju, sīpoliem tumšā alus marinādē un kūpinātu biezpienu, cidoniju vārītā krēma pudiņu ar karameles mērci un daudziem citiem īstiem ziemas gardumiem.

Kamēr uz uguns gatavojās ēdiens, par autentisku mūzikas sajūtu gādāja grupas „Auļi” un „Iļģi”.

Kā ziņots iepriekš, Rīgas–Gaujas reģions, kurā sadarbojas Rīgas, Siguldas, Cēsu un Valmieras pašvaldības, ieguvis titulu 2017.gadā būt par Eiropas Gastronomijas reģionu un gada ietvaros plānota plaša pasākumu programma, ar kuru iespējams iepazīties mājaslapā www.rigagauja.lv.

Youtube

Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi