×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-01-31
Ceturtdien dzelzceļa stacijas laukumā atklās 32.Junioru Pasaules čempionātu kamaniņu sportā

4. un 5.februārī Siguldā norisināsies Starptautiskās kamaniņu sporta federācijas rīkotais 32.Junioru Pasaules čempionāts kamaniņu sportā, kurā Latvijas junioru izlase cīnies ar spēcīgo Vācijas junioru izlasi, Austrijas, Itālijas, Krievijas, Kanādas, ASV, Polijas, Norvēģijas, Slovākijas, Čehijas, Ukrainas, Šveices, Ķīnas un Francijas atlētiem.​

Ceturtdien, 2.februārī, plkst.19.00 Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā notiks Junioru Pasaules čempionāta atklāšanas ceremonija ar atraktīvās dziedātājas Aminatas piedalīšanos. Tās laikā plānoti satiksmes ierobežojumi – no plkst.18.30–19.30 satiksme būs slēgta Ausekļa ielā posmā no Pils ielas līdz Raiņa ielai un Pils ielā posmā no Šveices ielas līdz Ausekļa ielai, visas dienas garumā būs slēgts stāvlaukums Ausekļa ielā 2.

Sestdien, 4.februārī, plkst.10.00 notiks pirmais un otrais brauciens junioriem vīriešiem. Plkst.13.00 pirmais un otrais brauciens juniorēm sievietēm. Pēc sacensībām apbalvošanas ceremonija. Skatītājus sacensību starplaikos uzmundrinās Radio7 dīdžeji un Fēlikss Ķiģelis.

Savukārt svētdien, 5.februārī, plkst.10.00 norisināsies pirmais un otrais brauciens junioru divnieku ekipāžām, bet plkst.12.30 – komandu stafete. Skatītājus sacensību starplaikos uzmundrinās Radio7 dīdžeji un Ozols. Pēc sacensībām – apbalvošanas ceremonija.

Abas sacensību dienas – 4. un 5.februārī – braucienu starplaikos bērniem un pieaugušajiem būs iespēja izmēģināt īstas sporta ragavas, darboties radošās aktivitātēs, piedalīties loterijās, atrakcijās un citās izklaidēs. Bobsleja un kamaniņu trases starta estakādē būs izveidota atpūtas istaba bērniem, kurā jaunākie sacensību līdzjutēji varēs skatīties multfilmas un radoši darboties, savukārt fanu teltī būs iekārtota zona, kurā bērniem būs iespēja uzbūvēt lego kamaniņas.

Visi pasākumi un aktivitātes Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasē – bez maksas!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi