×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-02-02
Sigulda tūrisma izstādē „Balttour 2017” prezentēs „Zērgli” un futbolgolfa parku

Šajā nedēļas nogalē, no 3. līdz 5.februārim tūrisma izstādē-gadatirgū Balttour 2017” Siguldas novada tūrisma stendā tiks prezentēti sezonas jaunumi – atrakcija Zērglis” un Baltijā pirmais futbolgolfa parks.

Siguldas novads ir Baltijā ievērojamākais aktīvās atpūtas centrs ar unikālām izklaides iespējām, tāpēc ļoti nozīmīgi, ka šo lomu iespējams stiprināt, īsi pirms aktīvās sezonas sākšanās iepazīstinot ar sezonas lielākajiem jaunumiem, kā arī visu plašo Siguldas novada tūrisma piedāvājumu.

Jaunā atrakcija „Zērglis” ir piedzīvojums, kuras laikā ar īpašas, atvērta tipa iekārtas palīdzību divām personām vienlaicīgi ir iespēja šķērsot Gaujas ieleju, izmantojot esošo gaisa vagoniņa trosi. Savukārt Baltijā 1. Futbolgolfa parkā, kas atvērsies šī gada 1.maijā, iespējams ģimenes vai draugu lokā pastaigu padarīt par aizraujošu piedzīvojumu.

Izstādes apmeklētāji Siguldas novada stendā varēs iegūt arī plašu informāciju par tūrisma un aktīvās atpūtas iespējām novadā un apkaimē, saņemt maršrutu kartes, kā arī informāciju par plānotajiem pasākumiem, tajā skaitā jubilejas – XXV Starptautiskajiem Siguldas Opermūzikas svētkiem.

Saistībā ar Siguldas dalību Rīgas – Gaujas reģiona programmā „Eiropas gastronomijas reģions 2017”, kas tiks prezentēts atsevišķā Gaujas Nacionālā parka (zīmola “Enter Gauja”) stendā, plānota reģiona produktu degustāciju programma, kā arī apmeklētāju iepazīstināšana ar reģiona oficiālajiem suvenīriem. Izstādes apmeklētāji varēs iepazīties ar jau rudenī tapušo „Gardēžu ceļvedi”, kā arī jauno drukāto materiālu – Gardēžu pasākumu kalendāru, kurā atrodami arī Siguldas pasākumi – restorānu nedēļas, Muzikālās brokastis un citi.

Jau otro gadu arī Turaidas muzejrezervāts apmeklētājus gaidīs savā stendā, kur ikvienu iepazīstinās ar vasaras sezonas plašo ekspozīciju un pakalpojumu piedāvājumu, plānotajiem pasākumiem, šogad īpaši izceļot nemateriālo kultūras mantojumu un tā popularizēšanas formas Turaidā. Izstādes visas trīs dienas Turaidas muzejrezervāta stendā viesus sagaidīs Gaujas lībiešu sievas un puiši, stāstīs par jaunumiem un aktualitātēm Turaidā un aicinās spēlēt sakāmvārdu spēles. Tie, kuri atminēs atjautīgos sakāmvārdus, saņems dāvanā bezmaksas ieejas karti ģimenei uz Latvijas bērnu folkloras svētkiem Dainu kalnā, kas notiks 3.jūnijā vai pasākumu 6.augustā „Šodien pils pieder bērniem – senie stāsti atdzīvojas”. Piektdien un sestdien no12.00 līdz 16.00 Turaidas muzejrezervāta stendā apmeklētāji varēs iepazīties ar Turaidas kalēju Andri Ščeglovu un kalt laimes monētiņas.

2017.gadā šī ir ceturtā no septiņām tūrisma izstādēm, kurā tiek popularizēts  Siguldas novada tūrisma piedāvājums. Gada sākumā Siguldas novada Tūrisma informācijas centra pārstāvji jau apmeklējuši Nīderlandes, Somijas un Lietuvas izstādes, bet tuvākajā laikā plānots doties uz Igauniju un divām izstādēm Vācijā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi