×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-02-02
Pēc remonta darbu atsācis Tūrisma informācijas centrs „Gūtmaņala”

Trešdien, 1.februārī, pēc veiktā iekštelpu remonta apmeklētājiem no jauna atvērts Siguldas novada Tūrisma informācijas centrs „Gūtmaņala”, lai apkalpotu dabas tūrisma interesentus un sniegtu nepieciešamo informāciju pašā Gaujas Nacionālā parka sirdī.

Tūrisma informācijas centrā iekārtots interjers, izveidojot apmeklētāju zonu, informatīvo materiālu un suvenīru zonu, kā arī apmeklētājiem ērtu informācijas centra speciālistu darbavietu.

Dabas tūrisma interesentiem ir pieejami pārgājienu un riteņbraukšanas maršruti gan Siguldā un tās apkārtnē, gan arī Gaujas Nacionālajā parkā. Tāpat Tūrisma informācijas centrā ir pieejamas Siguldas novada un apkaimes kartes, kā arī novada uzņēmēju piedāvātā tūrisma informācija.

Apmeklētājiem pieejams plašs suvenīru piedāvājums – gan preču zīmes „Radīts Siguldā” suvenīri, gan suvenīri ar „S!GULDA AIZRAUJ” logo. Tāpat arī šajā Tūrisma informācijas centrā ir pieejami Rīgas – Gaujas reģiona kā 2017.gada Eiropas gastronomijas reģiona oficiālie suvenīri – bērzu sulas sīrups „Birzī”, „Rāmkalnu” rabarberu un cidoniju sukādes, kā arī Dr.Tereško ražotā tēja no Gaujas ielejā vāktiem augiem.

Tūrisma informācijas centra „Gūtmaņala” darba laiks no 1.novembra līdz 30.aprīlim ir no plkst.9.00 – 17.00, savukārt no 1.maija līdz 31.oktobrim no plkst.9.00 – 19.00. Tālrunis uzziņām 61303030, e-pasts: info.gutmanala@sigulda.lv.

Jau iepriekš ziņots, ka 2016.gada sākumā Siguldas Attīstības aģentūra parakstīja nomas līgumu ar Dabas aizsardzības pārvaldi un pārņēma Tūrisma informācijas centra funkcijas nodrošināšanu. Pagājušā gada laikā, kopš objekta pārņemšanas, tajā viesojušies vairāk nekā 30 000 apmeklētāju. 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi