×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-02-06
Tikšanās jauniešu projekta „Domā domas domē” ietvaros
8.februārī plkst.16.00 Siguldas novada jauniešu projekta „Domā domas domē” ietvaros notiks tikšanās, kuras laikā būs iespēja tikties ar pārstāvjiem no jauniešu attīstības programmas „GoBeyond” – Martu Kāli un Zani Margo Ozoliņu, kā arī eksperti no „Jauno līderu koalīcijas” – Inesi Šubēvicu.
 
Tikšanās laikā varēs pieteikties „Ēnu dienai”, kas notiks 15.februārī, pieteikties iespējams arī, sūtot pieteikumu uz e-pasta adresi projekts3d@gmail.com.
 
Marta Kāle vadīs „Progresa tikšanos”, kuras laikā jauniešiem būs iespēja uzzināt, kā veikt mērķu analīzi. Mērķu analīze palīdzēs jauniešiem precīzāk noformēt savu projektu mērķus, kas nepieciešami projekta realizācijai. Katrai jauniešu grupai būs individuāla pieeja, kas dos iespēju, gan uzzināt nepieciešamo informāciju konkrētajam projektam, gan uzdot sev interesējošus jautājumus. Nobeigumā būs sagatavota prezentācija par situācijas analīzi (SVID), kuras mērķis ir projekta dalībniekiem izprast projekta dzīvotspēju konkrētajos apstākļos.
 
Praktiskajā daļā „Darbnīca” Zane Margo Ozoliņa un Inese Šubēvica ir sagatavojušas uzdevumus par menedžmentu. Būs skeči par stresa un laika menedžmentu, kas palīdzēs sagatavot grafikus, lai projekta gaita notiktu veiksmīgi. Tāpat tiks pildīti uzdevumi balstoties uz „Wheel of life” metodi.
 
Būs arī citas interesantas aktivitātes, kurās jauniešiem būs iespēja apgūt sev noderīgas un svarīgas prasmes.
 
Projektu organizē Jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis” sadarbībā ar biedrību „Jaunatnes līderu koalīcija”. Projektu finansē Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra Eiropas Savienības neformālās izglītības programmas „Erasmus+: Jaunatne darbībā” ietvaros.
 

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi