×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-02-06
Februārī turpinās tikšanās vakaru cikli

Februārī aicinām apmeklēt tikšanās vakaru ciklus Siguldas pagasta Kultūras namā un Jūdažu Sabiedriskajā centrā.

Siguldas pagasta Kultūras namā ceturtdien, 9.februārī, plkst.19.00 tikšanās vakaru cikla „Mana laimes formula” ietvaros uz sarunu aicināts radio balss un rakstnieks Dzintars Tilaks un dziesminieks, komponists Āris Ziemelis. Dzintars savā laikā vadījis raidījumu „Sirdslietu aģentūra”, ir desmit dažādu grāmatu autors, arī ilustrators un fotogrāfs. Daudzus gadus muzicējis kopā ar Āri Ziemeli. Šajā tikšanās reizē saruna par laimes formulas sastāvdaļām ikdienas dzīvē un latviešu mīlestības mentalitāti visdažādākajās izpausmēs. Un, protams, par mīlestību dziesmās.

Ieejas maksa – 2 eiro.

Jūdažu Sabiedriskajā centrā februārī notiks trīs sarunu vakari, kuros aicināti piedalīties gan bērni un jaunieši, gan pieaugušie, lai aprunātos brīvā atmosfērā un uzdotu sev interesējošus jautājumus.

Ceturtdien, 9.februārī, plkst.18.00 uz otro jautājumu un atbilžu vakaru „Kāpēc tā?” aicināti bērni un jaunieši. Šī vakara sarunu temats – dzīvnieku pasaule.

Ieeja – bez maksas.

Trešdien, 15.februārī, plkst.18.00 uz otro tikšanos cikla „Ceļojumu karuselis” ietvaros aicina Bruno Šulcs. Šajā reizē pieredzējušais ceļotājs dalīsies atmiņās par velokāpienu Muztagatā – 7546 metru augsta kalna virsotnē Ķīnā.

Ieejas maksa – 1,50 eiro.

Ceturtdien, 23.februārī, plkst.17.00 fotogrāfijās un iespaidos par ceļojumu uz teiksmaino Troļļu zemi Norvēģiju dalīsies Karita Plakane.

Ieeja – bez maksas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi