×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-02-07
Siguldiešiem divas zelta medaļas Latvijas čempionātā badmintonā

​4. un 5.februārī Talsos notikušajā Latvijas čempionātā badmintonā Siguldas spēlētāji izcīnījuši divas zelta medaļas. Latvijas čempionāts pulcēja 90 Latvijas spēcīgākos badmintona spēlētājus.

Siguldas Badmintona kluba spēlētāja Monika Radovska uzvarēja sieviešu vienspēlēs un sieviešu dubultspēlēs pāri ar siguldieti Jekaterinu Romanovu, kā arī izcīnīja sudraba medaļas jauktajās dubultspēlēs pāri ar siguldieti Kristapu Kalniņu.

Siguldas Badmintona kluba/Siguldas Sporta skolas pārstāve Jekaterina Romanova bija vienīgā, kura pirms vienspēļu turnīra bija pretendente uz absolūtās čempiones titulu, jo pirmajā čempionāta dienā bija izcīnījusi divas zelta medaļas – sieviešu dubultspēlēs pāri ar Moniku Radovsku, kā arī jauktajās dubultspēlēs ar siguldieti Gunti Lavrinoviču. Taču vienspēļu turnīrā Jekaterina Romanova palika bez medaļām, jo pusfinālā zaudēja Monikai Radovskai.

Siguldas Badmintona kluba/ Siguldas Sporta skolas spēlētājs Kristaps Kalniņš palika otrais vīriešu vienspēļu turnīrā, otrais jauktajās dubultspēlēs pāri ar Moniku Radovsku, trešais vīriešu dubultspēlēs pāri ar siguldieti Didzi Gurecki.

Uz goda pjedestāla kāpa arī pāris Liāna Lenceviča (Siguldas Badmintona klubs/ Siguldas Sporta skola) un Una Berga (Valmieras Bērnu sporta skola) sieviešu dubultspēlē, izcīnot bronzas godalgas. Vēl Liānai Lencevičai divas piektās vietas sieviešu vienspēlē un jauktajā dubultspēlē pārī ar siguldieti Teodoru Kerimovu.

Latvijas 2017.gada čempionāta badmintonā rezultāti:

  • Sieviešu dubultspēles: pirmajā vietā Monika Radovska un Jekaterina Romanova, otrajā vietā – Ieva Pope un Anna Pumpure, trešajā vietā – Una Berga un Liāna Lenceviča.
  • Jauktās dubultspēles: pirmajā vietā – Guntis Lavrinovičs un Katja Romanova, otrajā vietā – Kristaps Kalniņš un Monika Radovska, trešajā vietā – Niks Podosinoviks un Ieva Pope.
  • Vīriešu dubultspēlēs: pirmajā vietā – Niks Podosinoviks un Reinis Sefers, otrajā vietā – Guntis Lavrinovičs un Karlis Vidass, trešajā vietā – Kristaps Kalniņš un Didzis Gureckis.
  • Sieviešu vienspēlēs: pirmajā vietā – Monika Radovska, otrajā vietā – Una Berga, trešajā vietā – Ieva Pope.
  • Vīriešu vienspēles: pirmajā vietā – Niks Podosinoviks, otrajā vietā – Kristaps Kalniņš, trešajā vietā – Andis Bērziņš.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi