×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-02-07
Siguldas Valsts ģimnāzijā aizvadīta Sabiedrisko zinību nedēļa

Siguldas Valsts ģimnāzijā jau par tradīciju kļuvusi Sabiedrisko zinību nedēļa. Tā aptver mācību priekšmetus vēsturē, ģeogrāfijā, ekonomikā, politikā, filozofijā un sociālajās zinībās. No 23.–27.janvārim ģimnāzijas skolēniem bija iespējas piedalīties politikas un filozofijas olimpiādēs.

23.janvārī 11.klašu  un 24.janvārī  9.klašu skolēni  savās audzināšanas stundās noskatījās biedrības „Kultūrpunkts” projekta „Kinopunkts” piedāvāto  dokumentālo filmu „Tēvu barikādes”, bet 10. un 12.klašu skolēni pie ugunskuriem tikās ar siguldiešiem – barikāžu dalībniekiem. Interesantu audzināšanas stundu par barikāžu laika notikumiem 7.b klasei vadīja audzinātāja D.Jēkabsone.

Novada  skolu 6.klašu komandas piedalījās konkursā „Sigulda aizrauj!”, bet 25.janvārī tika apbalvoti skolēnu radošo darbu vēsturē „Darbs dara darītāju” uzvarētāji.

II posma novadu apvienības olimpiādē filozofijā otro vietu ieguva K.Jakovļeva (12.c klase) un trešo vietu – E.Pūka (12.b klase).

Zinošākie politikā – skolas olimpiādē bija L.Kļaviņa (12.c klase), kura ieguva pirmo vietu, A.Birkenfelds (12.d klase) un S.Upīte (12.b klase) – ieguva otro vietu, bet trešajā vietā – K.Jakovļeva, L.Kalniņa un P.Bērziņš, (12.c klase). Atzinību saņēma S.Baumane (12.d klase) un R.Strautmanis (12.c klase).

Informāciju sagatavoja:
Sabiedrisko zinību Mācību centra vadītāja
A.Ūdre


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi