×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-02-08
Siguldas vieglatlēti izcīna bronzas medaļas
4.un 5.februārī Kuldīgas vieglatlētikas manēžā notika Latvijas čempionāts U18 (2000.–2001.gadā dzimušie) un U20 (1998.–1999.gadā dzimušie) vecuma grupām. Siguldas Sporta skolas vieglatlētu vidū bija četri treneres Ainas Ziediņas U20 audzēkņi – Loreta Lemberga, Madis Ciglis, Kristaps Bruners un Pauls Daugulis, un trīs treneres Guntas Blūmiņas U18 audzēkņi – Magda Cigle, Oto Laiva un Jānis Urtāns.

Pirmajā sacensību dienā par izcīnīto bronzas medaļu 800 metru distancē parūpējās Pauls Daugulis, sasniedzot personīgo rekordu 2:01,60. Savukārt 3000 metru distancē trešā vietā Magdai Ciglei, labojot savu pirms diviem gadiem Latvijas Jaunatnes olimpiādē sasniegto labāko rezultātu, tagad tas ir 11:38,29. 3000 metru skrējienā junioriem Kristaps Bruners uzstādīja savu rekordu – 9:41,67, tikai pēdējā aplī nodrošinot sev vietu uz goda pjedestāla trešās vietas pakāpiena. Loreta Lemberga pārliecinoši uzsāka 800 metru skrējiena pirmo daļu, nedaudz taktikas un pieredzes pietrūka vidusdaļā, tomēr finišā uzrādītais rezultāts 2:37,81 ir ļoti tuvs personīgajam rekordam, un tas deva septīto vietu. Oto Laiva tāllēkšanā savā labākajā mēģinājumā veica 5,68 metru tālu lēcienu un ierindojās 14.vietā. Jānis Urtāns 60 metru sprintā uzlaboja savu personīgo rekordu – 7,88 sekundes.

Otrajā sacensību dienā pirmais uz starta stājās Oto Laiva trīssoļlēkšanā – pirmajā mēģinājumā neizdevās lēciens, otrajā mēģinājumā ļoti niecīgs dēlīša pārkāpums, bet trešajā puspēdas pārkāpums un pacelts tiesneša sarkanais karodziņš, kas diemžēl šoreiz lika noslēgt trīssoļlēkšanas sacensības. Tālāk sekoja 2000 metru kavēkļu skrējiens, kas pirmoreiz sacensību vēsturē notika Kuldīgas manēžā. Kristaps Bruners šajā distancē, visu pēdējo apli veicot sprintā, spēja no pietkas vietas pakāpties par divām pozīcijām, kā rezultātā izcīnīta bronzas godalga (rezultāts 6:26,32). Magda Cigle aizvadīja uzslavas cienīgu 1500 metru skrējienu (rezultāts 5:20,14) – Magda sākumā turējās ceturtajā pozīcijā, tad trešajā, pirms pēdējiem diviem apļiem noslīdēja uz piekto vietu, bet tad, kāpinot tempu, tika apsteigta viena konkurente un Magda turējās piecu metru attālumā no trešās vietas, līdz pašā finišā spēja par 0,19 s uzveikt sāncensi un izcīnīt sev otro bronzas medaļu Latvijas čempionātā. Pauls Daugulis 1500 metru skrējienā ar rezultātu 4 minūtes 31 sekunde finišēja kā trešais, izcīnot sev vēl vienu bronzas godalgu. Sacensību noslēgumā – visām vecuma grupām 300 metru sprinta skrējieni. Loreta Lemberga ar jaunu personīgo rekordu finišēja pēc 46,11 sekundēm. Jānis Urtāns pārliecinoši laboja savu agrāko rekordu, finišā uzrādot laiku 40,00s. Tāpat ļoti veiksmīgu startu ar jaunu personīgo rekordu sasniedza Madis Ciglis, kura rezultāts 38,58s. Arī Pauls Daugulis sasniedza vēl vienu augstu rezultātu šajā distancē – 37,65 sekundes.

Apsveicam vieglatlētus ar izciliem panākumiem! Vēlam spēcīgu apņemšanos un veiksmīgu treniņa darbu, lai turpmāk izdotos sasniegt arvien jaunus sportistu uzstādītos mērķus!

Paldies lieliskajam šoferim Aivim Liepiņam par sportistu nogādāšanu vajadzīgajās vietās un laikos, kā arī līdzi jušanu sacensību norisē!

Informāciju sagatavoja:
Vieglatlētikas trenere Gunta Blūmiņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi