×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-02-09
Aicina uz tikšanos topošo pirmklasnieku vecākus


​Ņemot vērā pēdējos gados pieaugušo pirmklasnieku skaitu Siguldas pilsētas skolās, izstrādāti un apstiprināti jauni saistošie noteikumi „Par kārtību, kādā bērnus reģistrē un uzņem Siguldas pilsētas vispārējās izglītības iestāžu 1.klasēs", kas nosaka prioritātes uzņemšanai Siguldas skolās, kā arī paredz iespēju bērnu mācībām 1.klasē reģistrēt elektroniski, tādējādi ļaujot izvairīties no rindu veidošanās pie mācību iestādēm, uzsākot bērnu reģistrāciju.

Lai informētu par topošo pirmklasnieku skaita prognozēm pilsētas skolās, sniegtu ieskatu par izglītības iestāžu programmām un piedāvājumu, kā arī iepazīstinātu ar kārtību, kādā varēs veikt bērnu reģistrāciju skolu 1.kasēs pašvaldības e-pakalpojumu portālā e.sigulda.lv, nākamajā nedēļā plānotas vairākas tikšanās ar vecākiem, kuru bērni 2017./2018.mācību gadā uzsāks mācības Siguldas pilsētas skolās:

  • 13.februārī plkst.17.00 Laurenču sākumskolā;
  • 15.februārī plkst.18.00 Siguldas 1.pamatskolā;
  • 16.februārī plkst.18.30 Siguldas pilsētas vidusskolā.

Kā ziņots iepriekš, ņemot vērā pēdējos gados pieaugušo pirmklasnieku skaitu Siguldas pilsētas skolās, izstrādāti jauni saistošie noteikumi „Par kārtību, kādā bērnus reģistrē un uzņem Siguldas pilsētas vispārējās izglītības iestāžu 1.klasēs", kas nosaka prioritātes uzņemšanai Siguldas skolās, kā arī paredz iespēju bērnu mācībām 1.klasē reģistrēt elektroniski, tādējādi ļaujot izvairīties no rindu veidošanās pie mācību iestādēm, uzsākot bērnu reģistrāciju.

Saistošie noteikumi paredz, ka bērnus mācībām 1.klasē 2017./2018.mācību gadā varēs pieteikt no 1.marta plkst.8.00, iesniedzot iesniegumu klātienē – izvēlētajā skolā, vai elektroniski pašvaldības e-pakalpojumu portālā e.sigulda.lv. Veidojot potenciālo pirmklasnieku reģistru, elektroniski un klātienē saņemtie iesniegumi tiks apvienoti pēc „rāvējslēdzēja” principa. Topošo pirmklasnieku, kuram kādā no pilsētas skolām jau mācās brāļi vai māsas, pieteikšana norisināsies klātienē – izglītības iestādēs, no 10.februāra. Lūdzam šo bērnu vecākus pieteikt bērnus uzņemšanai, iesniedzot iesniegumu līdz 28.februārim.

Bērnu pieteikšana uzņemšanai Mores un Allažu pamatskolās notiks, iesniedzot iesniegumu klātienē attiecīgajā skolā. Par vecāku tikšanos ar topošo pirmklasnieku vecākiem šajās skolās tiks ziņots atsevišķi.

Plašāka informācija par topošo pirmklasnieku uzņemšanu pieejama Siguldas novada pašvaldības Izglītības pārvaldē pa tālruni 67970863.


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi