×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-02-10
Igauņus aicina apmeklēt Gaujas Nacionālo parku

​Ar dalību starptautiskajā tūrisma gadatirgū „Tourest” Tallinā, Igaunijā, turpinās 2017.gada tūrisma izstāžu sezona. Šī gada pavasara sezonā kopā septiņās izstādēs ar dalību nacionālajā stendā tiks pārstāvētas Gaujas Nacionālā parka pašvaldības, izceļot zīmolu „Enter Gauja” un Rīgas Gaujas reģionu titulā Eiropas gastronomijas reģions 2017.gadā.

„Tourest 2017” ir noslēdzošā izstāde Baltijas valstu vidū, kurā popularizēs daudzpusīgo Gaujas Nacionālā parka tūrisma piedāvājumu. Kaimiņvalsts apmeklētāji tiks aicināti iepazīt gan dabas un aktīvā tūrisma iespējas un atpūtu ģimenes brīvdienām, gan apmeklēt gastronomijas reģiona titulam veltītos pasākumus. Ik gadu tūristi no Igaunijas ietilpst apmeklētāju statistikas TOP 5.

Šogad īpaša loma Gaujas Nacionālā parka piedāvājumā piešķirta gastronomiskā tūrisma piedāvājumam, ņemot vērā Rīgas–Gaujas reģiona izcīnīto Eiropas gastronomijas reģiona titulu 2017.gadā koncepta „Ar dabu šķīvī” ietvaros. Izstāžu apmeklētāji varēs iepazīties ar jau rudenī tapušo „Gardēžu ceļvedi”, kā arī jauno drukāto materiālu – „Gardēžu pasākumu kalendāru”.  Tāpat arī šīs izstādes apmeklētāji Gaujas Nacionālā parka stendā tiks cienāti ar vietējiem gardumiem – Valmiermuižas alu un „Rāmkalnu” sukādēm.

Jau iepriekš ziņots, ka Gaujas Nacionālā parka teritorijā esošās pašvaldības – Siguldas, Cēsu, Valmieras, Līgatnes, Amatas, Pārgaujas, Kocēnu, Priekuļu un Inčukalna – kopš 2012.gada īsteno stratēģiju Gaujas Nacionālā parka kā vienota tūrisma galamērķa veicināšanai.

Piedalīšanās tūrisma izstādēs un gadatirgos tiek organizēta sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru un Eiropas Reģionālās attīstības fonda atbalstu.

Kā ziņots, 2017.gada tūrisma izstāžu sezona tika uzsākta ar dalību vienā no lielākajām tūrisma izstādēm Eiropā – starptautiskajā tūrisma gadatirgū „Vakantiebeurs” Utrehtā, Nīderlandē, kā arī ar tūrisma izstādēm Somijā un Lietuvā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi