×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-02-13
Aizvadīts skolēnu ziemas čempionāta „S! – Fischer” trešais posms

Piektdien, 10.februārī, Fischer Slēpošanas centrā norisinājās skolēnu ziemas čempionāta „S! – Fischer” trešais posms. Trešajā posmā distances bija jāslēpo klasiskajā stilā un desmit vecuma grupās startēja 142 slēpotāji. Arī šīs sacensības pulcēja slēpotājus no gandrīz visiem Latvijas reģioniem: Vidzemes, Kurzemes, Latgales un Rīgas reģiona.

Sacensību mērķis ir popularizēt distanču slēpošanas sporta veidu skolēnu vidū, nosakot  spēcīgākās vispārizglītojošās Latvijas skolas distanču slēpošanā, kā arī veicinot lietderīgu un aktīvu brīvā laika pavadīšanu skolēnu vidū.

Labus rezultātus, iegūstot vairākas godalgotas vietas, uzrādīja vairāki Siguldas novada skolnieki. Laura Ciagune no Laurenču sākumskolas izcīnīja trešo vietu S10 grupā, savukārt Bruno Bilāns no Laurenču sākumskolas izcīnīja otro vietu V10 grupā. 

Sandijs Suhānovs no Siguldas Valsts ģimnāzijas izcīnīja trešo vietu V14 grupā, savukārt Jēkabs Vītols no Siguldas Valsts ģimnāzijas izcīnīja otro vietu V16 grupā.

Augstākās – pirmās godalgotās vietas ieguva Kristīne Brunere no Siguldas Valsts ģimnāzijas S14 grupā un Kristaps Kārkliņš no Siguldas Valsts ģimnāzijas – V18 grupā.

Pēdējais – ceturtais sacensību posms plānots 10.martā, kad skolnieki sacentīsies brīvajā stilā ar intervāla startu, bet pašas jaunākās grupas sacentīsies klasiskajā stilā.

Sacensību rīkotājs ir Fischer Slēpošanas centrs un Siguldas novada pašvaldība.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi