×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-02-14
Martā tiks uzsākta Zinātnes ielas pārbūve; ielu sakārtošanas darbi sāksies arī citviet Siguldā

Teritorijas attīstības pārvaldes darbinieki informē, ka šobrīd tiek aktīvi strādāts pie dokumentācijas un sagatavošanas darbiem, lai jau drīzumā – iestājoties labvēlīgiem laikapstākļiem – uzsāktu ielu pārbūves darbus Zinātnes ielā, Pils, Cēsu, Līvkalna un Krišjāņa Barona ielas, kā arī Pulkveža Brieža un Vildogas ielas apļveida krustojumos. Tāpat drīzumā plānots turpināt Līvkalna ielas remontdarbus.

10.martā uzsāksies sengaidītie Zinātnes ielas pārbūves darbi par turpat miljonu eiro. Ielas pārbūves darbu būvatļauja ir noformēta un saskaņā ar līguma nosacījumiem martā tiks uzsākti trases nospraušanas darbi. Pēc tam pa posmiem tiks nojaukts vecais ielas segums un tiks veikta jaunā seguma ieklāšana. Plānots, ka ielas pārbūves darbi tiks pabeigti līdz rudenim un tos pēc iepirkuma procedūras rezultātiem veiks SIA „8 CBR”.

Pils, Cēsu, Līvkalna un Krišjāņa Barona ielas, kā arī Pulkveža Brieža un Vildogas ielas apļveida krustojumos šogad ieplānoti asfaltseguma pārbūves darbi vairāk nekā 255 tūkstošu eiro apmērā. Šobrīd ir noslēgts līgums par būvniecību un tiek gatavota dokumentācija par būvatļaujas saņemšanu. Cerot uz labvēlīgiem laikapstākļiem, būvdarbus plānots uzsākt marta vidū un pabeigt līdz jūnijam. Jāņem vērā, ka sliktu laikapstākļu gadījumā darbu izpilde var aizkavēties. Darbus Pils, Cēsu, Līvkalna un Krišjāņa Barona ielas apļveida krustojumā pēc iepirkuma procedūras rezultātiem veiks SIA „Ceļinieks 01”, savukārt Pulkveža Brieža un Vildogas ielas krustojumā – SIA „8 CBR”.

Arī Līvkalna ielā iesāktos remontdarbus plānots turpināt pēc iespējas ātrāk – tiklīdz zemes klātne būs atkususi un nožuvusi. Darbus plānots pabeigt apmēram piecu nedēļu laikā, kad tiks veikta uzbūvētās ielas seguma pārprofilēšana, šķembu izlīdzinošās virskārtas izbūve un asfaltbetona seguma ieklāšana. Līvkalna ielas asfaltseguma pārbūves darbi kopumā izmaksās 392 796 eiro, tos veic SIA „Būvenergo A”.

Iestājoties piemērotiem laikapstākļiem, uzturēšanas darbi tiks atsākti arī grantētajās ielās un ceļos. Pašvaldība šogad veiks grantēto lauku ceļu pārbūves projektēšanu Siguldas novadā, piesaistot Eiropas fondu finansējumu, kā arī izlietojot pašvaldības budžeta līdzekļus. Savukārt Siguldas pilsētā šogad notiks grantēto ielu izbūve uz asfalta vai bruģa segumu prioritārā secībā. Vērā tiks ņemtas arī ielas, kur ikviena dzīvojamā māja būs pieslēgta pilsētas komunikācijām – kanalizācijai, ūdenim un elektrībai.

Jau ziņots, ka šogad pašvaldības ielu un ceļu uzturēšanai un pārbūvei budžetā ieplānoti līdzekļi 5,1 miljona eiro apmērā. Tuvāko gadu pašvaldības prioritāte ir ielu un ceļu atjaunošana un izbūve, kā arī lietusūdens sistēmas pilnveidošana un sakārtošana, ik gadu šiem darbiem paredzot vairākus miljonus eiro. Ar plānoto ielu un ceļu pārbūves darbu sarakstu iespējams iepazīties šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi