×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-02-18
„Lāses 2017” kausa izcīņa volejbolā Siguldas novadā

Otrdien, 14.februārī, Siguldas Valsts ģimnāzijā ieradās astoņas jauniešu komandas no Zvejniekciema, Babītes, Salaspils un Ropažiem, Siguldas novada, lai cīnītos par iespēju 2017.gada 8.aprīlī startēt Rīgā Olimpiskajā Skonto hallē „Lāses 2017” kausa finālsacensībās. Tikai pirmās vietas ieguvēji varēs piedalīties finālā.

Siguldas novadu pārstāvēja trīs Siguldas Valsts ģimnāzijas komandas – divas komandas vecākajā grupā (1997.–2000.g.dz.) un viena komanda jaunākajā grupā (2001.–2003.g.dz.).

Priekšsacīkstēs spēles laiks ir astoņas minūtes, finālos pirmajā grupā pirmais sets līdz 25 punktiem, trešajā grupā – līdz divu setu uzvarai.

Neskatoties uz līdzjutēju atbalstu, tomēr Siguldas Valsts ģimnāzijas komandas neizcīnīja pirmās vietas. Sacensības bija ļoti saspringtas, īpaši jāatzīmē Siguldas Valsts ģimnāzijas I un Ropažu vidusskolas spēle, kas ritēja punkts punktā, ropažnieki bija stiprāki ar rezultātu 26:24, savukārt Siguldas Valsts ģimnāzijas komandas spēle ar Zvejniekciema vidusskolas komandu prasīja trīs setus ļoti līdzvērtīgā mačā.

Labākie spēlētāji: Salaspils vidusskola – Gregors Matīss, Siguldas Valsts ģimnāzija – Mārcis Tilners, Kristaps Platačs, Sandijs Suhanovs, Zvejniekciema vidusskola – Matīss Kursišs, Mārtiņš Liniņš, Babītes vidusskola – Elgars Bičevskis, Ropažu vidusskola – Atvars Ozoliņš.

1.grupā iegūtās vietas:

  1. Ropažu vidusskola
  2. Siguldas Valsts ģimnāzijas I
  3. Zvejniekciema vidusskola
  4. Babītes vidusskola
  5. Siguldas Valsts ģimnāzijas II
  6. Salaspils 1.vidusskola

3.grupā iegūtās vietas:

  1. Zvejniekciema vidusskola
  2. Siguldas Valsts ģimnāzija.

Paldies Siguldas Valsts ģimnāzijai par sacensību dalībnieku uzņemšanu!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi