×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-02-23
Jauniešu tikšanās projektā „Domā domas domē”

​Otrdien, 28.februārī plkst.16.00 notiks Siguldas novada jauniešu tikšanās projekta „Domā domas domē” ietvaros, kurā piedalīsies jauniešu attīstības programmas „GoBeyond” pārstāve Marta Kāle un eksperte no „Jauno līderu koalīcijas” – Inese Šubēvica. Tikšanās iepriekš bija plānota 2.martā.

Tikšanās laikā jaunieši izmantos iegūtās prasmes un iemaņas no iepriekšējām sarunām. Šajā tikšanās reizē jaunieši veidos savu projektu laika grafikus un sastādīs nepieciešamo uzdevumu sarakstu nākamajam mēnesim.

Darbnīcas laikā jaunieši tiks informēti, kur jāgriežas, lai uzzinātu sev nepieciešamo informāciju no pašvaldības darbiniekiem, izmantojot „IA” stratēģiju projektu realizācijā un attīstībā. Pēc tikšanās „Ēnu dienā” ar Siguldas novada pašvaldības deputātiem, jaunieši ir guvuši ieskatu arī Domes darbā, kas palīdzēs veiksmīgāk komunicēt ar atbildīgajām personām par projektu realizēšanu.

Jauniešiem projektu realizēšanas laikā ir nepieciešams saprast, kādas atļaujas un kādi saistošie noteikumi skar viņu projektus. Tāpēc jaunieši ir ļoti priecīgi, ka varēs sadarboties ar Siguldas novada Domes deputātiem un pašvaldības darbiniekiem.

Projekta „Domā domas domē” organizatori vēlas aicināt jauniešus pieteikties braucienam uz Ventspili, Nīcu un Jūrmalu. Šis būs pieredzes brauciens pie jauniešiem no citām pašvaldībām, kas palīdzēs Siguldas novada jauniešiem gūt ieskatu, kas ir nepieciešams Jauniešu domes dibināšanai. Brauciens notiks no 18. līdz 19.martam. Pieteikties var sūtot e-pastu uz projekts3d@gmail.com

Projektu organizē Jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis” sadarbībā ar biedrību „Jaunatnes līderu koalīcija”. Projektu finansē Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra Eiropas Savienības neformālās izglītības programmas „Erasmus+: Jaunatne darbībā” ietvaros.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi