×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-02-27
Siguldietis Martins Dukurs – pieckārtējs pasaules čempions skeletonā

Siguldietis, skeletonists Martins Dukurs svētdien, 26.februārī, Kēnigszē trasē piekto reizi karjerā izcīnīja zelta medaļu pasaules čempionātā un vēlreiz apliecināja savu nepārspējamo meistarību.

Pasaules čempionāta četru braucienu summā Martins Dukurs par 0,37 sekundēm apsteidza vācieti Akselu Jungku. Pirmajos divos braucienos piektdien mūsu sportists bija pārliecinoši ātrākais, iekrājot lielu handikapu, bet trešajā un ceturtajā braucienā svētdien topošais čempions bija ceturtais, kas gan neliedza uzvaru noturēt. Tomass Dukurs sacensības noslēdza 12.vietā – pēc pirmās sacensību dienas sportists bija astotajā vietā, bet arī viņu iegāza trešais brauciens. Finišā tikai 21.rezultāts, trīs braucienu summā atkāpjoties uz devīto vietu. Pēc ceturtā brauciena sportists atkāpās uz 12.vietu čempionātā.

Martins Dukurs pirmās divas reizes par pasaules čempionu kļuva 2011. un 2012.gadā, bet vēl divas reizes šo titulu izcīnīja iepriekšējās divās sezonās. Viņš ir vienīgais sportists vēsturē, kuram par pasaules čempionu izdevies kļūt piecas reizes un tagad arī pirmais, kurš to paveicis trīs gadus pēc kārtas. Sportists intervijās atzīst, ka šis viņam bijis pēdējais pasaules čempionāts karjerā, tāpēc motivācija bijusi ļoti liela.

Pēc pasaules čempionāta tiks aizvadīts vēl noslēdzošais Pasaules kausa posms, kad marta vidū bobslejisti un skeletonisti sacensību atmosfērā Dienvidkorejā iemēģinās nākamo Ziemas olimpisko spēļu mājvietas Phjončhanas trasi.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi