×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-02-28
Uzņēmēji aicināti pieteikties skolēnu vasaras nodarbinātības projektam

Līdz 10.martam pašvaldība aicina pieteikties Siguldas novada uzņēmējus, kuri vasarā var nodrošināt pašvaldības apmaksātas darbavietas 13–19 gadus veciem novada skolēniem. Skolēni novada uzņēmumos strādās divas līdz četras nedēļas četras stundas dienā.

Nodarbinātības pasākumus vasaras brīvlaikā finansēs Siguldas novada pašvaldība. Uzņēmējiem būs jāsedz tikai darba devēja sociālais nodoklis. Ar novada uzņēmējiem pašvaldība slēgs vienošanos par konkrētu zināšanu un prasmju apguves organizēšanu skolēniem vasaras darbu laikā.

Tiek plānota sadarbība arī ar Nodarbinātības valsts aģentūru – uzņēmējiem, kuri pieteiksies skolēnu vasaras nodarbinātības projektā, Siguldas novada pašvaldība apmaksās 50% no Nodarbinātības valsts aģentūras nodarbinātības projektā iesaistīto Siguldas novada skolēnu darba algas.

Lūdzam nosūtīt pieteikumu ar informāciju par uzņēmumu, piedāvātajām vakancēm un iespējamo darba vietu skaitu nosūtīt uz e-pasta adresi sandra.kirule@sigulda.lv. Projekts tiek realizēts saskaņā ar noteikumiem „Kārtība, kādā Siguldas novadā vasaras brīvlaikā organizējama skolēnu nodarbinātība”.

Plānots, ka skolēnu pieteikšanās vasaras nodarbinātības projektam sāksies 10.aprīlī.


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi