×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-02-28
„Siguldas Robotu kauss 2017” pulcē 237 dalībniekus no visas Latvijas

Aizvadītajā nedēļas nogalē Siguldā norisinājās Siguldas Jaunrades centra rīkotās Latvijas skolēnu robotikas sacensības „Siguldas Robotu kauss 2017”. Sacensībās piedalījās 237 skolēni, kuri sacentās septiņās disciplīnās.

„Siguldas Robotu kausa 2017” lielo simpātiju balvu Lego robotikā saņēma Smiltenes BJIC komanda, bet robotikā – Jāņa Eglīša Preiļu Valsts ģimnāzija.

Siguldas Jaunrades centra robotikas pulciņu dalībnieki ieguva:

  • ceturto vietu Folkreisā 7.–12.klašu grupā,
  • pirmo un ceturto vietu Lego folkreisā 7.–12.klašu grupā;
  • pirmo un trešo vietu Līnijsekošanā 7.–12.klašu grupā;
  • piekto vietu Lego līnijsekošanā 1.–6.klašu grupā;
  • pirmo vietu Lego līnijsekošanā 7.–12.klašu grupā.

Tāpat Jaunrades centra robotiķu komanda piedalījās visu sacensību organizēšanā un tiesāšanā. Paldies Siguldas pilsētas vidusskolai par atvēlētajām telpām un laipno uzņemšanu!

„Siguldas Robotu kausa 2017” norisi atbalstīja: Valsts izglītības satura centrs, Latvijas Elektrotehnikas un elektronikas rūpniecības asociācija, „Start(it)”, „Lego education”, „Baltic Orbis”, „Siguldas Dizains”, „Rāmkalni”, RTU Robotikas klubs, SIA „Arseja”, SIA „Janius”, „Microsoft”, „Robotiem.lv”, „Mikrotik”, „Baltic3D.eu”, un Siguldas novada pašvaldība.

Gaidīsim dalībniekus un interesentus, līdzjutējus uz Latvijas skolēnu robotikas sacensībām „Siguldas Robotu kausu 2018” nākamā gada februāra pēdējā sestdienā!
 

Youtube

Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi