×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-03-01
Siguldas pilsētas vidusskolas projekta noslēguma vizīte Francijā

Siguldas pilsētas vidusskolas pedagogi no 20.februāra līdz 26.februārim viesojās Francijā, kur piedalījās projekta Erasmus+ noslēguma pasākumā “PARIS EXPO PORTE DE VERSAILLES”.

Noslēguma pasākumā projektā iesaistītās dalībvalstis – Francija, Vācija, Rumānija, Ziemeļirija, Latvija prezentēja un izplatīja projekta gala produktu – recepšu grāmatu, kurā apkopotas visu dalībvalstu populārākās receptes visās dalībvalstu valodās.

Vizītes laikā tika pārrunātas veiktās aktivitātes, kā arī sagatavots prezentācijas stends izstādei Parīzē, kur izstādes apmeklētāji varēja iegūt informāciju par dalībvalstu atrašanās vietu, kultūras objektiem un tradicionālākajiem ēdieniem. Ikvienam bija iespēja pārbaudīt savas zināšanas par dalībvalstīm un to ēdieniem, atbildot uz viktorīnas jautājumiem elektroniskā formātā.

Projekta dalībvalstu pārstāvji piedalījās arī meistarklasē, kur franču pavāres vadībā tika pagatavoti franču ēdieni, kuri ir ievietoti recepšu grāmatā – foreles muss, valriekstu kūka un klimpas “bezantie”.

Diskusiju laikā tika pārrunāti veiktie uzdevumi, to rezultāti un projekta ieguvumi katras valsts skolēniem, kā arī  tika apspriesta gaidāmā franču skolēnu vizīte Latvijā un Siguldā, kas notiks 2017.gada maijā.

Lai gan projekts Erasmus+ „MEAL” noslēgsies 2017.gada augustā, sadarbība starp dalībvalstīm noteikti vēl turpināsies arī ārpus projekta ietvariem, jo esam ieguvuši draugus un partnerus projekta dalībvalstīs.

 

Informāciju sagatavoja:
Siguldas pilsētas vidusskolas pedagogi Ieva Gaile, Vineta Inberga


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi